Witam, dzisiaj bylem na pogotowiu bo juz nie moglem wytrzymac z bolu gardla. Ogolnie moj blad bo gardlo bolalo mnie wczesniej, mialem goraczke ale zlekcewarzylem se troche... Mianowicie, lekarz ogolny jednym spojrzeniem stwierdzil angine i zapisal antybiotyk Zinnat. Ale na moje oko zrobil mi sie ropien okolomigdalowy gorny i wszystkie objawy na to wskazuja. Jak myslicie? odczekac pare dni czy antybiotyk da se z tym rade? Czy smigac jutro do laryngologa? Bo czytalem ze to sie nacina i drenuje... Z gory dzieki za opowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Bo wlasnie szukalem, czytalem i jakos nigdzie nie znalazlem konkretnej odpowiedzi. tak wiec niejestem pewien czy antybiotyk poradzi se z tym gownem... Zawsze cos...
...
Napisał(a)
Skoro lekarz oglądał i zapisał lek zastosuj się. Jeśli nie będzie poprawy idź do laryngologa.
doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!