Szacuny
1
Napisanych postów
137
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11300
Witam zastanawiam się nad kupnem jakiegoś rowerka lub orbitreka. Co lepsze rowerek czy orbitrek? Przedział cenowy do 1400 zł ( ale jeśli byłby b. dobry i tańszy byłoby świetnie ). Czy ten rowerek i orbitrek są dobre:
Szacuny
6
Napisanych postów
2209
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
9570
Ze swojego doświadczenia powiem tak:
Wybierz sprzęt, który będzie najwytrzymalszy w tym przedziale cenowym, najmniej awaryjny oraz importer którego zagwarantuje szybki i bezproblemowy serwis.
Nie było z nim do tej pory żadnych problemów, a serwis Spokey działa rewelacyjnie. Zarówno rowerki, jak i orbitreki naprawiane są bez mrugnięcia okiem a w razie problemów wymieniane na nowe. Naprawdę profesjonalne zachowanie importera.
Szacuny
1
Napisanych postów
137
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11300
dzięki za odp., z Twojej wypowiedzi wywnioskowałem że z firmą body sculpture mogą być problemy z serwisem. Czy dobrze to odebrałem, bo niżej napisałeś lub te z dobrym serwisem i podałeś 2 linki do innych.
2 ostatnie rowerki raczej nie wchodzą w grę za mała waga koła zamachowego jak na taką kasę, za 1.5 k zł można niekiedy kettlera dorwać b. porządnego. Ten 1 rowerek wygląda ciekawie i jest ciężki ( stabilny ).
Nie wiesz jak z awaryjnością tego rowerka od BS i orbitreka pierwszego?
Bo to że serwis dobry to nic bo nie chcę tydz ćwiczyć a tydz. czekać choć lepsze to niż tydz ćwiczyć a później nie czekać bo serwisu nie ma:(
Dzięki za odp. i czekam na odp na nurtujące mnie pytania:) Dzięki z góry :)
"Wpadłeś kibicować, czy może na randkę w ciemno/albo dopingujesz albo nie wpadaj z panienką/masz ją, ja wiem to, prawie jak Lech fajna/pamiętaj, że Kocioł, to nie park ani kawiarnia”
Znów ten sam banał: sterydy, kaftan, ojej...
Tylko dlatego, że macham sztangą, ty się machnij joy'em.
Szacuny
1
Napisanych postów
137
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11300
a które orbitreki/ rowerki do 1,400 zł byś polecił ( mało awaryjne, stabilne, duża wytrzymałość na wagę użytkownika, ciężkie koło ale najważniejsze żeby był jak najmniej awaryjny )? Jaki sam posiadasz o ile posiadasz :)
"Wpadłeś kibicować, czy może na randkę w ciemno/albo dopingujesz albo nie wpadaj z panienką/masz ją, ja wiem to, prawie jak Lech fajna/pamiętaj, że Kocioł, to nie park ani kawiarnia”
Znów ten sam banał: sterydy, kaftan, ojej...
Tylko dlatego, że macham sztangą, ty się machnij joy'em.