Szacuny
17
Napisanych postów
458
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
26142
czesc ostatnio w moim miescie zauważylem takie miejsca jak rozlewnie perfum (stoiska w domach handlowych)no i zajrzałem tam i iwdzialem w takich samych buteleczkach rozne zapachy znanych producentów(d&g, hugo boss,kenzo itp.).Czy to są orginalne perfumy , czy tylko zapach mają podobny,a jak tak czy jest on bliski orginału. Cena to jest ok 1 zł za ml jesli kupisz wiecej niz 30 ml. dzieki
Szacuny
40
Napisanych postów
2090
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
20230
nio własnie tez ostatnio sie z tym spotkałem ale to chyba podróby bo typ pokazywał armani - black code i mówił ze najmniejsza buteleczka to 12 ml za 16 zł wiec to raczej napewno podróby
Szacuny
17
Napisanych postów
458
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
26142
no że podróby to raczej sie domysliłem ale chodziło mi raczej czy są one dobre jakościowo i moze naprawde mają taki sam zapach jak orginały,a pozatym takie oficjalne sprzedawanie podrób w domach handlowych to troche dziwne?
Szacuny
8
Napisanych postów
470
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2844
podróbki, ale zapach jest ten sam. po prostu nie ma metki znanego producenta, a na falkoniku są naklejki np. Alternative Kenzo Jungle. ja kupuję tam pefrumy i powiem, że się opłaca ... jak mi się zapach znudzi, kupuję nowy za 20 zł :)