...
Napisał(a)
A więc widziałem dzisiaj powyższy program i było o męskich problemach(niezapowiada się ciekawie ale czytajcie dalej)i kolega mial problem poniewaz był bardzo chudy(170 i 49 kg ) i na niego laski nielecą i ktoś się wypowiedział z widowni że też był taki chudzina bał się na basen pójść żeby się z niego nieśmiali i poszedł do lekarza i lekarka przypisała mu pewne tabletki powiedział że sterydy i jadł je i mial brak apetytu i zaczynał chudnąć i powiedzial ze poszedł do innego lekarza ... hmm moim zdaniem dostał mete a tu skutek powinien być odwrotny co wy o tym sądzicie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dla mnie to mniejwiecej jak w kazdych tego typu programach gadaja bzdury, wyolbrzymiaja lub na odwrot...albo znajduja jednostki "specjalne"
Zmieniony przez - OwnaGe w dniu 2007-05-04 19:48:39
Zmieniony przez - OwnaGe w dniu 2007-05-04 19:48:39
OwneD
Off since 01-09-2010 r.
...
Napisał(a)
temat mozliwy powiedzmy ze klient ma zapotrzebowanie kaloryczne 2000kcal je okolo 1400 dostal mete metabolizm nakrecil a nie chcialo mu sie jesc bo wdupial mase tabletkowa przeciez
wiec jadl 1100 wiec zaczal chudnac proste i logiczne sam widzialem takie przypadki.

...
Napisał(a)
rowniez ogladalem ten program widac bylo ze gosciu sciemnia tyl totalnym kretynem i kazdemu doradzal a sam pewnie mial te same problemy.
Nieiwedzialem co powiedziec powiedzial ze dostal cos i jeszcze niewiedzial co platal sie w zeznaniach itd wiec nie sluchaj tego.
wogole d****ny temat zdr
Nieiwedzialem co powiedziec powiedzial ze dostal cos i jeszcze niewiedzial co platal sie w zeznaniach itd wiec nie sluchaj tego.
wogole d****ny temat zdr
...
Napisał(a)
ile ja znam leszczy co od metki schudli, a oczywiscie na sniadanie kanapka, do szkoly kanapka, wroci ze szkoly zje co mama ugotuje, na kolacje zje bulke z serem i czemu tu sie dziwic ?
Pozdrawiam.
...
Napisał(a)
wcale nie musiala mu przepisac zadnej metki
jest tyle lekow sterydowych jakie przepisuja lekarze na takie i inne dolegliwosci ze pewnie malo kto slyszal 

...
Napisał(a)
jasne że to nie musiała być meta...powiem więcej - Wątpię żeby to była meta...
ps. śmiałem sie przeokrutnie przy tym programie
Zmieniony przez - ttiiggrree w dniu 2007-05-05 00:08:27
ps. śmiałem sie przeokrutnie przy tym programie

Zmieniony przez - ttiiggrree w dniu 2007-05-05 00:08:27
haters gonna hate...
lovers gonna love...
i love haters <3
Najlepsze przed Tobą...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!