...
Napisał(a)
potrzebne mi jakieś dobre ćwiczenia na brzuch, możecie mi napisać jakąś rozpiskę?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
jeśli masz małą warstewkę tłuszczu na brzuchu polecam mój sposób
Łapiesz krążek ( przez pierwszy miesiąc powinien wystarczyć 5 kg, w kazdym razie nie powinieneś przekroczyc 20 powtórzeń ) za głową i machasz ( koniecznie na ławeczce) .
Później obracasz się bokiem ( napipierww lewy, póxniej prawy- bądź na odwrót) i skłony boczne ( na poprzeczne mieśnie brzucha) , na końcu w zwisie na drabinkach lub zaparty na poręczach i unosisz nogi do góry ( najlepiej wyprostowanymi) na maxa.
Ćwioczenia wykonujesz jedno po drugim, w 4 seriach, bądź, dzielicz na 3 ćwioczenia . 1 i 2- 3 serie, 3 ćwiczenie - 4 serie
ten zestaw spowoduje rozrost mięsni, pdzieki czemu nawet przez niewielką warstwę tłuszczu mięsnie beda dostrzegalne.
Nalezy rozwaznie dobierac obciązenie. I porządznie rozgrzac brzuch
Łapiesz krążek ( przez pierwszy miesiąc powinien wystarczyć 5 kg, w kazdym razie nie powinieneś przekroczyc 20 powtórzeń ) za głową i machasz ( koniecznie na ławeczce) .
Później obracasz się bokiem ( napipierww lewy, póxniej prawy- bądź na odwrót) i skłony boczne ( na poprzeczne mieśnie brzucha) , na końcu w zwisie na drabinkach lub zaparty na poręczach i unosisz nogi do góry ( najlepiej wyprostowanymi) na maxa.
Ćwioczenia wykonujesz jedno po drugim, w 4 seriach, bądź, dzielicz na 3 ćwioczenia . 1 i 2- 3 serie, 3 ćwiczenie - 4 serie
ten zestaw spowoduje rozrost mięsni, pdzieki czemu nawet przez niewielką warstwę tłuszczu mięsnie beda dostrzegalne.
Nalezy rozwaznie dobierac obciązenie. I porządznie rozgrzac brzuch
...
Napisał(a)
cw na brzuch mozna roznie.. o jaki typ treningu ci sie rozchodzi??? masa czy rzezba?? na mase zrob abs a na rzezbe polecam 6 weidera. milego cwiczenia
Polecane artykuły