Szukam leku na silną i długotrwałą rwę kulszową .Chodzi mi o leki , które ' stawiają na nogi ' w krótkim czasie, ponieważ moje leczenie trwa wiele miesięcy , nie przynosi żadnego skutku . Ból jest potworny . Ketonale , diclaki i wit b , działają w trakcie zażywania. Opakowanie skończone = powrót do bólu !!! Sportowcy nie byli by w stanie prowadzić żadnych treningów , gdyby brali tylko takie leki . Proszę o informację o lekach , innych od tych wspomnianych. Słyszałam o preparatach ze ścięgien zwierzęcych na rwę kulszową lub podobnych . BOLIII MNIE !!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Koniec bólu ! - ) . Naprawdę warto było zapytać na tym forum . Co kto wiedział , to powiedział - ). Przede wszystkim podnieśliście mnie na duchu !! Serdeczne dzięki !
Zmieniony przez - ANIA n w dniu 2014-10-24 09:07:13
Zmieniony przez - ANIA n w dniu 2014-10-24 09:07:13
...
Napisał(a)
Leczenie rwy kulszowej to nie tylko zażywanie prochów przeciwbólowych.
Przyczyny ucisku na nerw kulszowy mogą być różne. Najczęściej są to zmiany zwyrodnieniowe w obrębie kręgosłupa i wypadnięcie krążka międzykręgowego (dysku).
potrzebna będzie porada neuroortopedy i odpowiednia rehabilitacja.
Przyczyny ucisku na nerw kulszowy mogą być różne. Najczęściej są to zmiany zwyrodnieniowe w obrębie kręgosłupa i wypadnięcie krążka międzykręgowego (dysku).
potrzebna będzie porada neuroortopedy i odpowiednia rehabilitacja.
...
Napisał(a)
Ja konkretnie szukam tego typu leków, które przepisują lekarze sportowi - sportowcom !!Te ' zwykłe ' nie pomagają . Rwa kulszowa dopadła mnie , podczas robienia ' brzuszków ' Nic poza tym mi nie dolega , a wszelkie leki stosuje zgodnie z zaleceniami lekarskimi .
...
Napisał(a)
Sportowcy mają dostęp do lepszych i skuteczniejszych leków ! Mnie akurat potrzeba właśnie takich - . Od lekarza usłyszałam , że nie ma innych od tych takich jak : ketanol , wit b 12 , diclac etc. Tak mnie leczą , że nie ma żadnych skutków !!
...
Napisał(a)
To trzeba iść do specjalisty. Lekami przeciwbólowymi jeszcze nikt niczego nie wyleczył.
Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.
Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.
...
Napisał(a)
Ja polecam akupunkturę - sprawdzałem działa.
...
Napisał(a)
Do WYCWIEL - Dziękuję . Jak mi nic innego nie pozostanie , pewnie zdecyduję się nawet na akupunkturę . Na razie szukam intensywnie dobrych lekarstw .
...
Napisał(a)
ANIA n
Jeżeli akupunktura Ciebie przeraża
.Są też inne metody mniej inwazyjne a również skuteczne : akupresura czy moksa.Korzystałem z tego wiem o jakim bólu piszesz.Wzmacniaj głębokie mm. grzbietu i nie zapominaj o rozciąganiu. POWODZENIA.
Jeżeli akupunktura Ciebie przeraża

...
Napisał(a)
Do kręgarza można pójść jeśli mowa o medycynie niekonwencjonalnej 

Rośnie klata, rosną bary - nie poznaje mnie już stary.
Zamiast narzekać zrób coś i zacznij świat swój zmieniać.
...
Napisał(a)
To wcale nie taka niekonwencjonalna medycyna. Jeśli przyczyną bólu jest przesunięty kręg i sam nie chce "wskoczyć" na swoje miejsce to ktoś to musi ustawić.
Dlatego w pierwszym poście napisałem o koniecznej rehabilitacji.
Jedyne czego nie przepisał Ci lekarz to "blokada" --->http://pl.wikipedia.org/wiki/Blokada_(medycyna) a to dlatego że to po prostu nie ma sensu.
Dlatego w pierwszym poście napisałem o koniecznej rehabilitacji.
Jedyne czego nie przepisał Ci lekarz to "blokada" --->http://pl.wikipedia.org/wiki/Blokada_(medycyna) a to dlatego że to po prostu nie ma sensu.
...
Napisał(a)
Wielkie dzięki Wam , którzy podnieśliście mnie na duchu .Co do kręgarza , to mam pewne obawy ... Rzeczywiście o blokadzie nic lekarz nie mówił , ale mam nadzieję , że to dlatego , że nie widział takiej potrzeby !!- choć dziwię się , że mnie tak wymęczył !!! Zmienię lekarza !!!!! DZIĘKI !!!!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!