Szacuny
1
Napisanych postów
1070
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8248
Czy ktoś probował gotowany bialy ryż usmażyć na oleju i sosie sojowym????? Smakuje za***is**** , ale nie wiem czy ma takie wartosci odżywcze jak normalny.... W chinskich barach robia chyba cos podobnego
Szacuny
6
Napisanych postów
4270
Wiek
40 lat
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32466
Ryz nie powinien staric wartosci ,ale tluste to musi byc
Pozdrawiam ceo
"Never Give UP"
"After the rain ,comes the sun"
----------------------------- Pozdrawiam ceo
Doradca w dziale "Trening"
Doradca w dziale "Kulinaria"
Pomoz glodnemu dziecku http://www.pajacyk.pl
Szacuny
1
Napisanych postów
1070
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8248
mozna ewentualnie zrezygnować z oleju, smażyć na samym sosie sojowym. A czy ktos moze wie jak ci Wietnamczycy to robią??? Zwykly gotowany ryz z kurczakiem juz mi sie przejadł...
Szacuny
14
Napisanych postów
10494
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
50243
blanco a probowales ten ryz gotowany z roznymi sosami? chociazby takie z paczki jest ich naprawde sporo i zanim ci sie przejedza minie sporo czasu do ryzu polecam sos bialy albo pieczeniowy
bo jednak smazenie troche z potrawy zabija pomimo ze smazone rzeczy najlepiej smakuja
pozdrawiam