Szacuny
2
Napisanych postów
329
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6066
czy filet z pangi nadaje sie do diety wysokobialkowej? czy to bialko jest dobre dla naszego organizmu? chcialbym co 3dzien srednio spozywacz jakies 800g pangi bo dzien wczesniej 800g piersi pojhdzie a jeszcze dzien pozniej 800g wolowiny/wieprzowiny
Szacuny
431
Napisanych postów
56364
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
184874
zgadza się ale hodowle kurczaków są kontrolowane przez odpowiednie temu instytucje gdyż Polska nie ma jakiś niewiadomo jak prosto skonstruowanych przepisów, natomiast tam nie wiem jak jest tylko sytuacja znam z opowiadaj i artykułów ale myślę że nie ma się co rozwodzić nad tym każdy zrobi jak uważa osobiście dokłądam 4-5zł i mam dobra rybe pozdr
Szacuny
2
Napisanych postów
329
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6066
ja sie tam tego nie boje ze jakies zle warunki hodowlane czy jakies tricizny chodzi mi w szczegbolnosci o biodostepnosc bialka z tej ryby ? jak z tym wyglada? czy owe bnialko bedzie sie nadawac aby je jesc 2 - 3 razyw tygodniu ?
Szacuny
34
Napisanych postów
487
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10056
jako białko tak. ale gdy ryb jest dużo w jednej ławicy to po prostu jedna druga zjada u człowieka nazywało sie by to kanibalizm . niedługo będzie nowa choroba H6n15 choroba wściekłych pang