Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
72
Prosze pomozcie bo mam proble z rzucaniem piłeczki palantowej najwiecej to mi sie udalo rzucic to 35m... szybko biegam i wogole a ta pileczka mnie nie dopuszcza do zadnych zawodow bo za nia daja najwiecej punktow... kuzyn mi kazal robic papki ale to ne pomaga a robie je juz od 3 tygodni...
Szacuny
15
Napisanych postów
3044
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
32840
pewnie problem tkwi w technice, rzut wychodzi z całego ciała a nie tylko ręki, w sumie faktycznie najlepszym rozwiązaniem (poza wzmocnieniem miesni) jest odwzorowanie ruchu i wlasnie wspomniany rzut kamieniami etc.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
72
Na silke chodzilem 3 lata a tydzien temu przestalem... na wf to nawet gada facet ze sily nie mam codziennie rzucam kamieniami okolo pol godziny albo wiecej...
Szacuny
24
Napisanych postów
1792
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17000
pompki? Z tego co wiem, to intensywne ćwiczenie klaty w rzucie oszczepem jest odradzanie, bo rozbudowana klata ogranicza ruch ręką i rozciągnięcie. Tak samo jak amzazonki miały tylko jednego cycka bo prawy im przeszkadzał w rzucaniu (ale to chyba zły przykład ) A od rzutu oszczepem do rzutu palantówką niedaleko Jak juz pompki to radze większą uwage przykładać do pracy tricepsów
1
Chwila moralnego kaca - jak gówno z siebie dajesz, to do Ciebie wraca.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
72
feni_x a chodziłem teraz już nie chce bo jest tam juz nie miło... a co do techniki rzucania to trener mowi ze dobrze rzucam ale slabo...(moze sie myli...)może znacie jakies cwiczenia co wzmocnia sile reki ?