Witam. Jak jestem na słońcu to często wyskakują mi piegi lub inne przebarwienia (niestety taki typ skóry). Teraz robi sie coraz cieplej i jest coraz mocniejsze słońce wiec chce stosować kremy z filtrem UV żeby tego gnójstwa mi więcej nie wyskakiwało. Jednocześnie chce stosować samoopalacz zeby nie być taki blady na twarzy. Można to pogodzić? Jesli tak to jak i czy jedno nie przeszkadza drugiemu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
mozesz uzywac i tego i tego
samoopalacz nie ma wplywu na takie kremy ,gdyz wchlaniaja one sie odrazu w skore a nie opalaja z zewnatrz
samoopalacz nie ma wplywu na takie kremy ,gdyz wchlaniaja one sie odrazu w skore a nie opalaja z zewnatrz
...
Napisał(a)
jedno i drugie to 2 odmienne działania ...
samoopalacz nie opala ...
poszukaj - kiedyś o tym było - dowiesz się na jakich zasadach działa samoopalacz
samoopalacz nie opala ...
poszukaj - kiedyś o tym było - dowiesz się na jakich zasadach działa samoopalacz
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
pewnie ze mozesz aplikowac i jedno i drugie, tylko nie rób tak np ze zaaplikujesz samoopalacz i za 5 min krem z filtrem bo ten samoopalacz sie dobrze nie wchłonie jeszcze, moze byc ta opalenizna mniej widoczna z tego powodu, samoopalacz musi wyschanac, nie powinno sie tez myc ok 8 h od nałozenia samoopalacza, ale tak to jedno z drugim sie nie gryzie.
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
...
Napisał(a)
no raczej nie bede brał po 5 min bo samoopalacz biore na noc a na co mi na noc krem z filtrem UV
Wielkie dzięki za pomoc.

Wielkie dzięki za pomoc.
...
Napisał(a)
WItam, Sory, że odgzewam stare śmiecie, ale mam ten sam problem co autor tematu. Też chcę nakładać samoopalacz i filtr żeby moje piegi nie były aż tak widoczne, a jednocześnie żebym miał lekko brązową skórę.Jeśli dobrze zrozumiałem, moge mieć krem z filterem nawet 60, a jeśli będę stosował samoopalacz to i po takim filtrze będę widoczne efekty ?
...
Napisał(a)
Jeśli lubisz spędzać czas aktywnie na świeżym powietrzu i masz jasną cerę z piegami to zaproponuję Ci filtr którego sama używam nazywa się P20 i jest dostępny w aptekach i sklepach internetowych. Chroni przez 10 godzin. Nie jest tłusty i mazisty, bardzo dobry.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!