Proszę o pomoc muszę schudnąć w miesiąc 20 kg , ponieważ źle się czuję z moją wagą i koleżanki mi dokuczają , że jestem puszysta . Mam15 lat i ważę 64 kg przy wzroście 165 cm .Proszę oszybką odpowiedz bez konsultacji z lekarzem . Nie uprawiam sportu , ponieważ nie mam czasu . Tadieta powinna być tania . Mammmm bardzo słabą wytrzymałość psychiczną jeżeli chodzi o głodówki . Anonim1207
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie jedz: słodyczy, fast foodów, nie pij słodkich napojów, nie jedz pustych kalorii (chipsy itd.) dorzuć godzinkę dziennie rowerka lub pobiegaj po 20-30min i waga zacznie schodzić w dół. Ale na 20 kg w miesiąc to nie licz, bo się mocno zdziwisz, do 5 kg jest jak najbardziej realne (na początku, potem będzie szło wolniej - taka kolej rzeczy). Pozdrawiam
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!