Witam was serdecznie, postanowiłem, że pokażę wam moją transformację ciała, różne etapy w moim życiu prezentują inną sylwetkę, moją transformacje uzyskałem naturalnie. Wrzucam wideo, w którym zmontowałem cały proces przemiany. Podczas slidów, zobaczycie moją sylwetkę na masie, rzeźbie, redukcji oraz w okresie, w którym miałem kontuzję i roztyłem się jak ostatnia świnka :P ...
Macie jakieś pytania piszcie w komentarzach na wszystkie odpowiem :)
Aktualnie jestem po rocznej kontuzji kręgosłupa, ważę 71,5 kg, założyłem kanał na YouTube oraz dziennik treningowy i galerię zdjęć aby dokonać przemiany z chudzielca w kulturystę, serdecznie zapraszam do subskrypcji, bądźcie ze mną, zróbmy to razem :) !
Aktualne zdjęcia waga 71,5 kilograma, po rocznej przerwie, będę aktualizował formę co 2 tygodnie lub miesiąc :) !
Na koniec wrzucam, galerie moich najlepszych okresów podczas trenowania.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji :) !
Zmieniony przez - Rasper w dniu 2020-03-10 12:17:20
Macie jakieś pytania piszcie w komentarzach na wszystkie odpowiem :)
Aktualnie jestem po rocznej kontuzji kręgosłupa, ważę 71,5 kg, założyłem kanał na YouTube oraz dziennik treningowy i galerię zdjęć aby dokonać przemiany z chudzielca w kulturystę, serdecznie zapraszam do subskrypcji, bądźcie ze mną, zróbmy to razem :) !
Aktualne zdjęcia waga 71,5 kilograma, po rocznej przerwie, będę aktualizował formę co 2 tygodnie lub miesiąc :) !

Na koniec wrzucam, galerie moich najlepszych okresów podczas trenowania.
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji :) !

Zmieniony przez - Rasper w dniu 2020-03-10 12:17:20
2
Zapraszam serdecznie https://dreamslim.pl/ - kulturystyka, siłownia i fitness