Witam!! jest to moj pierwszy post na forum wiec o wyrozumialosc prosze ;) nie bardzo czaje niektore wasze skroty wiec prosilbym o odp jak dla kretyna :D mam taki problem. Chodze na siownie 3 razy w tyg i biegam nadlugie dystanse - ok 45 km tygodniowo. mam rozlozony plan tak ze w pon silownia, wt - bieg 10km, sr - silownia, cz - bieg 10km, pt - slownia, sob - 10 km i niedz 15 km.. jesli chodzi o bieganie to te liczby pewnie wzrosna.. ale narazie wracam do formy po kontuzjach.. i mam taki problem.. jakie odzywki brac i jaka diete stosowac zeby nie popalic miesni.. a drugi problem jak przyspieszyc regeneracje.. bo po 2 tyg jestem juz wycienczony, a nie mam ani jedneg dnia wolnego od treningu..
co do odzywek.. nie wiem czy brac gajnera ( i w jakich ilosciach dziennie ) czy weglowodane.. po gejnerze podobno brzucho rosnie a ja nie chce :) licze na jakies konstruktywne rady ( ile czego brac dziennie )
co do odzywek.. nie wiem czy brac gajnera ( i w jakich ilosciach dziennie ) czy weglowodane.. po gejnerze podobno brzucho rosnie a ja nie chce :) licze na jakies konstruktywne rady ( ile czego brac dziennie )