Ostatnio rozstałem się z siłownia gdzie dotychczas ćwiczyłem... Musze znaleźć coś nowego. Najlepiej w Dąbrowie Górniczej lub Będzinie Koszelew. Prosze o radę gdzie w tych okolicach można konkretnie poćwiczyć... głównie chodzi mi o wielkość siłowni i ilość sprzętu oraz obciążenia, cenę karnetu, klimat (nienawidzę buractwa na siłce)... z góry dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
agavera , droga ale klimat za***isty www.agavera.pl masz tam cennik
Życie Zaczyna Się Po Pięcdziesiątce..................................w Bicepsie
...
Napisał(a)
Terminatus Dąbrowa Górnicza ul.Chopena 34 w Szkole Sportowej.Jest także sekcja Wyciskania Leząc i Trójboju Siłowym.Różne warianty karnetów.Otwarta od 7.00 do 21.30(poniedziałek-piątek)i od 11.00 do 17.00 w soboty. Bliższe informacje pod nr.tel.(0-32) 261-63-75.lub na www.terminatus.com.pl
gregorterm
...
Napisał(a)
nieźle... ale zauważyłem że w wakacje jest otwarta tylko trzy razy w tygodniu... trochę kiepsko, nie każdy robi w lato przerwę.
...
Napisał(a)
Masz złe informacje tak było kiedyś teraz jest otwarta cały tydzień.
gregorterm
...
Napisał(a)
taka informacja była na tej stronie którą mi podałeś, ale jeżeli to jest nieaktualne to ok
...
Napisał(a)
Terminatus byl otwarty w lato cały tydzień, z tym że od 8 do 11.30 i potem chyba od 15 czy 16 do zamknięcia (21.30) :) Bardzo fajna siłownia, z czystym sercem mogę ją polecić :)
...
Napisał(a)
czy ktos wie cos na temat silowni na kosciuszki w dabrowie ? dzis widzielm ze w takim pawilonie na pietrze pisze silownia tam niedaleko biblioteki
...
Napisał(a)
Witam, ja tam chodzę i jest super ;) chwilowo mam przerwę bo złapałem kontuzje ale co do siłowni to jest super ;) Ceny karnecików sa następujące : dla osób uczących się - 60zł dla reszty 70zł( i siedzisz na siłowni do bólu,bez ograniczeń ), siłownia posiada szafki na kluczyki oraz natrysk :). Siłownia zajmuje sie również sprzedażą odżywek,i sprzętu do ćwiczeń (pasy,rękawice,ściągacze itp.) Zapraszam na Forum: www.supergym.fora.pl tam znajdziecie reszte info ;) a jak cos to pisać prv do mnie ;)
Zapraszam !
Zapraszam !
!! SUPER GYM !!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!