Szacuny
1
Napisanych postów
160
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3355
A ja chodzę do Atlety na Jeżycach ul. Szamarzewskiego schodkami w dół przy skrzyżowaniu z Polną. Jest to typowa piwinica. Zapach nie zachęca, wiek sprzętu również. Ale panuje tutaj atmosfera jaką lubię. Łomot żelastwa, barbarzyńskie okrzyki w trakcie wykonywania serii na żyłowaniach. Jeśli ktoś jest na tyle "normalny" i do ćwiczeń nie potrzebuje monitorów, ładnego zapachu, czysciutkiej podłogi czy błogiej muzyczki to z chęcią zapraszam. Karnet 50 zł. I powiem tak, że sprzętowo wszystko co potrzebne jest. Chodziłem wcześniej do Hulka i nic wiecej nie korzystam niz w Hulku. Jak ktos kiedys powiedział śmieszne maszyny są dla śmiesznych ludzi
Zmieniony przez - Ejber w dniu 2011-03-03 21:35:51
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
5
Ejber masz rację , przy odrobinie wyobraźni sztanga i hantle wystarczą . trenowałem w paru siłowniofitnesach i połowy maszyn nawet nie dotykałem.
Zwierzolud,Wuchta , Adzik123 zapraszam Was do kuźni na trening , a też chcę na tym skorzystać bo szukam nowych pomysłów i patentów na utrudnianie sobie dźwigania
Szacuny
6
Napisanych postów
277
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
9987
Chętnie wpadniemy maciekpv,znamy sie z Atalanty,a jak wiadomo lubimy przerzucic konkretne klamoty;)Przyjedziemy z Wuchta i jeszcze 2 ziomkami zrobic zwierzecy trening;)
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1
Witam
Zapraszam wszystkich do skorzystania z promocji jaką wystawił Koloseum Gym & Fitness na Citeam.pl można skorzystać i kupić karnet za 50% http://citeam.pl/oferty/poznan
Szacuny
0
Napisanych postów
99
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
18968
Niestety siłownię na Górnej Wildzie zamknęli w zeszłe wakacje :(. Szkoda, bo atmosfera była niepowtarzalna ;). W tamtych rewirach została jeszcze na Czajczej no i Hulk, ale to kawałeczek dalej.
Szacuny
11030
Napisanych postów
31296
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
733924
fajna tez jest silownia na zlotowskiej-new atlantis-co mnie sie najbardziej podoba-godziny otwarcia-24 na dobe...nie ma nigdy problemu-silownia zawsze otwarta.a ja preferuje godziny ranne a nawet wczesno ranne.wiekoszc silowni niestety jest w poznaniu dosc spiaca....a w soboty i niedzieje nawet o 10 lub jeszcze pozniej otwieraja..:)
sprzet bardzo dobry,choc troche male hantle-do 30 kg i dosc malo obciazen na sztangi.ale tloku nie ma,ceny zroznicowane od godzin chodzenia w granicach od 80-do 160 zl.
dla milosnikow aerobow na maszynach-jest tego pelno i roznego rodzaju.
a czajcza chyba ma juz ktos inny-bo tam ceny byly zawsze ok jak chodzilem..:)
Zmieniony przez - masti w dniu 2011-03-26 15:31:32
Zmieniony przez - masti w dniu 2011-03-26 15:31:55