hej, proszę o wyrazenie opini na temat silowni Herkules (jesli znasz oczywiscie;)). CHodzi mi glownie o szatnie , warunki sanitarne:)i sprzet do aerobow. Dzieki z góry za info.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Siłownia jak najbardziej godna polecenia,chodze tam juz drugi rok (wczesniej chodzilem na Osir).Warunki oki, duzo sprzetu, fajni ludzie,warunki sanitarne w jak najlepszym pożądeczku.Wg mnie siłownia jak najbardziej godna polecenia, ja jestem zadowolony...
...
Napisał(a)
chodzilem tam rok....teraz mam w piwnicy :) ale Silownia za***ista! polecam.
Warunki sanitarne dobre, sprzetu pelno :) Mam po tej silce dobre wspomnienia..........az sie lezka w oku kreci ;P pozdro
Warunki sanitarne dobre, sprzetu pelno :) Mam po tej silce dobre wspomnienia..........az sie lezka w oku kreci ;P pozdro
-the power and the glory-
...
Napisał(a)
Są conajmnej 2 o tej nazwie w gliwicach i jedna w Zabrzu. Powiedz, o którą pytasz, w sośnicy ??
Pozdrawiam!
SFD FIGHT CLUB
"Dla tryumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili."
...
Napisał(a)
WITAM!!!
Dzięki za odpowiedzi, chodzi mi o Gliwice konkretnie. Poza tym zastanawaim się nad Royalem....:)
Dzięki za odpowiedzi, chodzi mi o Gliwice konkretnie. Poza tym zastanawaim się nad Royalem....:)
...
Napisał(a)
W gliwicach ćwiczyłem w sośnicy i powiem, że jest dobrze. Niejest jakaś mega super ale sprzętu wystarczajaco żeby każde ćwiczenie wykonać. Może być ale jak masz dojażdżać z centrum to sie nie pyli bo sa lepsze siłki a ta ujdzie jak ktoś ma blisko 

Pozdrawiam!
SFD FIGHT CLUB
"Dla tryumfu zła potrzeba tylko, żeby dobrzy ludzie nic nie robili."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Jak zrobić modlitewnik??
Następny temat