Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzien dobry 2 tygodnie temu mialam stłuczkę samochodową ....w tył mojego samochodu uderzył inny samochód . W wyniku tego uderzenia ja poleciałam do przodu, mocno poleciała mi krew z nosa ....po udaniu sie do szpitala zrobiono mi zdjecie rtg na ktorym nic nie wykazano tylko skrecenie i naderwanie odcinka szyjnego kregoslupa... na 2 dzien z karta informacyjna udalam sie do lekarza rodzinnego po zwolnienie chorobowe z pracy dostalam na tydzien i lekarz kazal mi kupic sobie kolnierz ortopedyczny aby usztywnic szyje .... po tygodniu udalam sie na kolejna wizyte nadal odczuwalam mocny bol w szyji , zawroty glowy i migrene na kazda zmiane pogody ... dostalam skierowanie do neurologa i zwolnienie lekarskie od lekarza na 3 tygodnie ... po wizycie u neurologa nie dowiedzialam sie nic konkretnego poniewaz nosze kolnierz ortopedyczny zalecila mi jedynie rehabilitacje po sciagnieciu kolnierza ktory mam nosic przez caly okres 3 tygodni.. minelo 2 tygodnie po wypadku a ja zaczelam odczuwac mrowienie w lewej ręce ....nie ukrywam ze jestem kelnerką wiec sie martwie a chcialabym sie ubiegac o odszkodowanie ... co mam dalej robic ? pozdrawiam
Szacuny
17764
Napisanych postów
132954
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464565
Na Twoim miejscu dorwałbym dobrego prawnika/radcę co zajmuje się odszkodowaniami, z problemami zdrowotnymi po takim wypadku się można borykać do końca życia. Tylko musi byc dobry by wiedzieć jak to opisać i udokumentować wszystko.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
697
Napisanych postów
6810
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
68293
są kancelarie wyspecjalizowane w tego typu sprawach wystarczy poszukać w każdym mieście wojowódzkim co najmniej jedna
..."Gdy wzywa Thor bym poszedł z nim w bój moim honorem zwycięstwo jest
więc nie liczy się nic prócz przelanej krwi i dumy mych braci walczących by żyć..."