Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4626
witam
a więc tak mam taki poważny jak dla mnie problem z plecami a minowicie jakiś długi czas bolało mnie biodro co w nastepstwie tego zaczeła mi drętwieć noga po jakimś czasie ból przeniusł sie na cała prawą stronę, w zwiąsku z tym poszedłem do specjalisty i ten powiedział mi że moja miednica jest skrecona i to spowodowało że mięśnie się skurczyly i to powodowało ból , a więc poradzono mi kilka ćwiczeń na rozciąganie, choć ból w biodrze trochę ustapił cały czas odczuwałem strasznie dziwny ból w okolicach łopatki, nawet gdy kładłem sie na równej powierzchni musiałem to robic powoli bo zaraz łapał mnie skurcza. więc ponownie poszedłem do specjalisty a ten powiedział że nastepstwem skrecenia tej miednicy jest skurczenie sie miesnia łopatkowego który nie może uwolnić się aby zacząć ponownie normalnie pracowac. ponownie dostałem ćwiczenia, wykonuje je od pewnego czasu i powiem że raz jest dobrze a raz gorzej, wiem że trzeba na to czasu aby to wyleczyć, ale chciałem się poradzić kogos czy ktoś miał podobny problem czy może ktoś słyszał o tym i ma jakąś wiedze na ten temat i mógł by mi powiedzieć jakie były efekty ??
trening bez włożenia weń serca jest niewiele warty !!!
Szacuny
5
Napisanych postów
432
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3276
podejrzewam ,ze masz poprostu zespół postularny poczawszy od płaskostopia poprzez miednice skończywszy an kręgosłupie , a to wsyztko ma swój udział w przeciązeniach
Szacuny
0
Napisanych postów
295
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
4626
też wydaje mi się jest to spowodowane przeciążeniami, tylko że ten problem zaczął wychodzic jak miałem przerwe w treningach, i tak mi się wydaje że ta właśnie przerwa spowodowało to że mięśnie przestały już tak się wyciągać jak podczas treningów i przez to dało o sobie znać to powikłanie, a znasz może jakieś ćwiczenia aby dobrze rozciągnac miesien łopatkowy,
??
trening bez włożenia weń serca jest niewiele warty !!!