Szacuny
7
Napisanych postów
399
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
22464
witam czy w sluzbie wojskowej np na podoficera(5mscy szkolen) trzeba byc lysym czy mozna miec dluzsze wlosy na glowie? (np jak ta mam takie same jesli chodzi o dlugosc gory tyle ze boki krotko akurat. CZY MOGA MI KAZAC SKROCIC WLOSY?
Szacuny
6313
Napisanych postów
78036
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
767014
Pedalska, czy nie, nikt tutaj nie jest w stanie stwierdzić co będzie w danej jednostce. Jest wielce prawdopodobnie, że nie będziesz mógł. Dowiesz się w praktyce. Poza tym jakie ma to znacznie? Jest kwestią decydującą o tym, czy pójdziesz?
Szacuny
92
Napisanych postów
292
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
13190
Według mnie jeżeli ''mężczyzna'' chce mieć taką fryzure to cos z nim jest nie tak. Teraz moda na te grzywki na bok, jak to w ogóle wyglada masakra. Z dnia na dzien wiecej przypadków w których ide ulicą widze potencjalną osobe i nie jestem w stanie stwierdzić jaka to płeć, to jest straszne. Różowe bluzy dla facetów jakies spodnie w których ledwo sie nogi mieszcza, co to jest ja sie pytam? W jakim kierunku swiat zmierza, dramat...
Szacuny
17764
Napisanych postów
132960
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464609
no i co z tego że masz do góry, jak hełm założysz, beret, itp, włosy nie moga zasłaniać pola widzenia, a jak Ci oklapną to co będziesz je co chwila poprawiał, poza tym zobaczysz jak pójdziesz co będzie, po co się martwić teraz.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
7
Napisanych postów
399
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
22464
jak mogą zaslaniac pole widzenia, musialyby oklapnac na oczy a ja musialbym z ponad rok zapuszczac jeszcze wlosy zeby mogly mi na oczy oklapnac xD nie rozumiem, moze jakas kobieta sie wypowie, ktora ma z tym doswiadczenie i jak interpretuje krotkie włosy, bo faceci moga miec mylne przeswiadczenie
Zmieniony przez - GoXhaEzl w dniu 2018-07-17 11:34:50
Szacuny
2343
Napisanych postów
30729
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
271508
zasada jet ogólna. Krótkie włosy, nie ma przymusu że musisz być ścięty na łyso. Nie ma również mowy o jednej konkretnej długości,np 3mm albo 6mm. Po prostu krótkie i tyle. To coś, co na głowie ma ten przychlast ze zdjęcia w pierwszym poscie, odpada. Wygląd żołnierza jednak minimum powagi wymaga.
"Będąc na diecie najważniejsze jest, by wieczorem zasnąć, zanim się zechce żreć"
Szacuny
7
Napisanych postów
399
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
22464
hahah tez smiechlem mocno, wydaje mi sie ze przesadzacie, ja tez mowie ze mam wlosy na srodku glowy dlugosci jak on, a nie ze mam grzywke czy cos, kilku mm to to na pewno nie ma a kilka cm. ALE ogolnie dzieki za odpowiedzi, wiekszosc smeisznych, ale nadal nie mam pewnosci bo gdzies slyszalem ze typy w dlugich wlosach zwijali je sobie i mogli normalnie sie szkolic. Poza tym teraz jest 2018rok, malo kto jest nadal zacofany wiec nadal nie mam pewnosci, bede musial sie osobiscie zapytac na jakiejs rozmowie