Szacuny
2
Napisanych postów
543
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
14161
Post dla uczniów studentów i pracujących... Dajcie tu jakieś potrawy które wam smakują na zimno. Mi na razie smakuje tylko makaron z białym serem, jogurtem natutralnym i słodzikiem...
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
45261
Tuńczyk nie może być smaczny ??? Jaki typ:P A tak na poważnie no to jak tobie nie odpowiada to zrób sobie TUNE z ryżem nawal przypraw coś tam jeszcze i będzie dobre.....a na zimno polecam
Wszystko wymieszane!! Poprostu cudo....nie wyobrażam sobie dnia bez takiej porranej owsianki....świetne na zatrzymanie katabolizmu nocnego do tego pucha...zawiera około 736kcal 38-białko 27-tłuszcze 106-WW Jestem na utrzymaniu wagi z lekką redukcją i ta potrawa jest wyśmienita !!!!
Polecam
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
1
Napisanych postów
330
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
35797
Ja na zimno wcinam z pojemnika ryż zmieszany z warzywami, orzechami i piersią kurczaka pokrojoną w kawałki. Część warzyw musi byc jednak z gatunku tych bardziej wodnistych jak np. ogórek kiszony, pomidor, bo inaczej trochę to wszystko za suche . Jeżeli mimo wyżej wymienionych ciężko się to je, w pogotowiu mam zawsze sos chili w takiej bardzo malutkiej buteleczce, kilka kropel działa wtedy cuda.
Szacuny
26
Napisanych postów
10337
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56956
ekstra post
Ja do pracy gotoalem rano ryz warzywa i wcinalem z piersia z kurczaka a zimno nawet ok ale jak dodalem brazowy ryz zamiast bialego to juz bylo za suche i takiwe dziwne do tego gotowlem makaron jeszcze z serem bialym i dodawalem w pracy smietane bardzo proste i pycha
pozdrawiam
Szacuny
11
Napisanych postów
3720
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
18051
wszystko zalezy tez na jakiej jestes diecie... ja np. jestem na ckd... a jesli chodzi ogulnie o jakies posilki na zimno to przedewszytkim salatki.. z kurczakiem z zoltym serem z jakiem tuna do tego podstawa byly pomidory jakis ogurek cebulka salata wszystko zalezy od gustu... na uczelnie bralam codziennie z czyms innym salatke...
Szacuny
7
Napisanych postów
620
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
41512
ja jem tunczyka prosto z puszki i czasem polewam oliwa z oliwek
ja jadam czesto:
jogurty wymieszane z czym sie da
bialy ser + cebula+ pieprz +smietana + cosik np rzerzucha