mam pytanie jak mam braki kalori czy np moge zjesc batona np snickersa ?troche dziwne pytanie ale niepowinno sie jejsc zaduzo słodyczy np 2 snickersy to 1000 kcal
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Sergiusz nie zapomina ...
Włoskie obozy pracy
, może chłopaka trzeba ratować, ale On kicka ćwiczy więc da radę choć i herkules dupa kiedy włochów kupa
.
A ten snikers z L-ką i guaraną ... jadłem już, ale nie oczarował mnie swoim powabem
. Dla mnie to nic dobrego dla zdrowia. A te dodatki to marketingowe zawracanie głowy. Dla amatorów tygodniowej diety redukcyjnej w sam raz do pepsi light na przykład.
Zmieniony przez - sergiusz w dniu 2007-06-29 14:08:04

Włoskie obozy pracy

A ten snikers z L-ką i guaraną ... jadłem już, ale nie oczarował mnie swoim powabem

Zmieniony przez - sergiusz w dniu 2007-06-29 14:08:04
...
Napisał(a)
BODZIOO89 jeżeli nie masz uprzedzeń do słodyczy to w sumie możesz tym nadrobić jednak pamiętaj, że wartości odżywczych to te batoniki nie mają.
...
Napisał(a)
W dobre diecie nie powinienes miec brakow kalorii.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
chyba że się redukujesz ale wtedy Snickers ? hmm
1
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Żadnych batonów, no może jeden na miesiąc, aby odciążyć psychikę od mocarnej i restrykcyjnej diety.
A propos, jak ostatnio, tj. 10 miesięcy temu przesiadywałem na forum był tu taki spec od snickersów, nie pamiętam tylko czy był to Rothen czy k3ho ...

A propos, jak ostatnio, tj. 10 miesięcy temu przesiadywałem na forum był tu taki spec od snickersów, nie pamiętam tylko czy był to Rothen czy k3ho ...

...
Napisał(a)
Ja spec od snickersów ? w jakim sensie 

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
...
Napisał(a)
Pmiętam, że jeden z Was uwielbiał snikersy - stan sprzed 10 miesięcy, pamiętam jak dziś jak się z tego śmialiśmy. Który to wyjechał na dość długo gdzieś koło maja, czerwca 2006 roku, gdzieś do włoch chyba ... ? ... Skoro nie Ty, to k3ho był snickersowym łakomczuchem.
...
Napisał(a)
snickersy, marsy to shit
nie lepiej zjeść sobie gorzkiej czekolady 90%? Przecież ona jest pyszna
nie lepiej zjeść sobie gorzkiej czekolady 90%? Przecież ona jest pyszna

All the good things for those who wait
...
Napisał(a)
jeśli chodzi o batony to chyba snicers ma najlepsze warotści odżywcze bo ma orzeszki w środku :] ale i tak jest shitem ;] lepiej zjeść same orzeszki lub serek wiejski :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!