Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ostatnio doznałem szoku w super markecie, cała półka zawalona produktami sojowymi: kotlety sojowe , sznycle , flaczki itp.
wszystko jest ładnie pięknie ale wszystoko należy smażyć w głębokim oleju...
czy gra jest warta świeczki ???
Szacuny
1
Napisanych postów
957
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15176
Ja osobisice spozywam soje (kotlety sojowe) ale nie smaze tylko jem prosto z paczki.Na 100g tych kotletow 50g to bialko bardzo wartosciowe.Polecam kotlety albo krajanke sojową
Szacuny
1
Napisanych postów
957
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15176
ja osobisice spozywam soje w postaci kotelow albo krajanki sojowej ale nie smaze tylko prosto z paczki jem .Na 100g kotletow sojowych 50g to bialko.Ja polecam produkty sojowe
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja pije mleczko sojowe które jest bardzo dobre (zależy tylko z jakiej firmy) oraz kotlety mielone i schabowe które także są całkiem dobre . Niestety bez smażenia zeżreć tego chyba nie da rady ale ja sie tym nie przejmuje i jem smażone . Cała paczka na kolacje i gitara gra
Szacuny
11182
Napisanych postów
51933
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Warto wspomnieć też o tofu które świetnie nadaje się do wielu potraw . Ja ostatnio jadłem sałatkę z warzyw i tofu która była bardzo dobra . Kolejna rzecz na kolacje w sam raz
Szacuny
5
Napisanych postów
114
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2107
PRODUKTY SOJOWE MAJĄ DUŻĄ ILOŚĆ BIAŁKA ,ale są ciężko strawne.Nadają się do urozmaicenia diety lecz nie jako głowne żródło białka .Mam na myśli jedzenie soi codziennie.Bardziej polecam biały ser .Pozdrawiam