Szacuny
4
Napisanych postów
1263
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
44823
czesc
wlasnie minol tydzien od kod zaczolem regularnie pic kubusia i hmm ciekawi mnie kiedy zpomaranczowieje, no tak sobie eksperymentuje
a wy tez pijecie? i jak skora zmienila zabarwienie, wyglodacie jak mandarynki heheh?
Szacuny
4
Napisanych postów
239
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
7499
Ja w wakacje byłem na dwutygodniowym obozie sportowym (strasznie mocny wycisk) i całą kasę wydałem na picie : średnio piłem 1 dużego Kubusia lub jakiś inny sok marchwiowy (np Hortexu lub smakusia) i nie zrobiłem się pomarańczowy - czasami piłem nawet dwa duże na dzień
Szacuny
29
Napisanych postów
2971
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17426
A wiecie, ze marchewki sie sadzi kolo autostrad poniewaz swietnie absorbuja olow z otoczenia...masa leci co? ))
A tak powaznie to beta-karoten jest OK ale co za duzo marchewek to niezdrowo. Raczki itp )
Pozdrawiam
M.
3MIASTO GORA!
Judo / BJJ - jak bedzie kaska :)
Szacuny
29
Napisanych postów
2971
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
17426
Spokojnie Kubusia sobie pij..tylko bez przesady. Na biotechnologii w Gdansku jest tak :
I semestr - jaka to zywnosc jest super i swietna.
II semestr - w sumie to uwazajcie bo np. chlonie olow z otoczenia.
Ta informacje podalem raczej w formie ciekawostki. Pamietaj - wszystko z umiarem.
Polecam wszystkim chodzic sobie na wyklady na pobliskim uniwerku/polibudzie. Czasem mozna cos fajnego utrafic i to za darmo.
Sie ma :)
Pozdrawiam
M.
3MIASTO GORA!
Judo / BJJ - jak bedzie kaska :)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
pilem kiedys kubusia przez okolo 2 miesiace moze troche dluzej dziennnie czasami jak byla kasa po 2 butelki i jednak beta karoten daje o sobie znac teraz juz przestalem pic i nie pije ale na wydziale jak mnie widzi kolega z roku ktory pamietal jak pilem sok mowi do mnie "czesc marchewka") wiec sam sobie odpowiedz czy sie po duzej ilosci i czesto pijac nie robi pomaranczowym;)))