siema mam taka sprawe:D chce isc na solarium, ale nie chce opalic juz twarzy bo juz mam ciemna i nie chce miec ciemniejszej niz mam ! To co mam koszulke na glowe zalozyc <rotfl>? aha i chce isc do stojacego, to nikt mnie nie bedzie wdizial jesli chce sie opalic na golasa ;P?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nikt nie bedzie Cie widzial na golasa spokojnie
no nakryj czyms twarz :D

no nakryj czyms twarz :D
no pain, no gain
...
Napisał(a)
przed wejsciem na solar sie pytaja czy chcesz ręcznik na twarz. Bynajmniej u nas ;)
1
...
Napisał(a)
aha czyli ja sie przebieram(a wlasciwie zdejmuje ciuszki) w pomieszczeniu do ktorego nikt mi nie wejdzie?
a i jeszcze jedno troche glupsze pytanie :D
czy solarzystki nie montuja kamer i nie ogladaja np. kogos na golasa:D?
a i jeszcze jedno troche glupsze pytanie :D
czy solarzystki nie montuja kamer i nie ogladaja np. kogos na golasa:D?
...
Napisał(a)
Ustaw sobie że bez opalania twarzy tylko same ciało :) Tam gdzie ja chodze to jest taka opcja
...
Napisał(a)
Tak nikt nie wejdzie bo zamknąć możesz a o kamerach to zalezy jakie solarium niektore maja a inne nie
...
Napisał(a)

watpie ze istnieje solarium w ktorym jak to nazwales "solarzystki" podgladaja :D
no pain, no gain
...
Napisał(a)
no nie wiem ale przyjda jacys mlodzi opalac sie nago, a babka pod 60 bedzie sie masturbowac przy filmikach, albo je sprzeda gdzies na targu <lol>
a i ostatnie pytania
czy po solarce mam wziasc prysznic?
czy stosowac jakies kremy?
czy jesli mam troche spalana skore gdzies to moge to opalac :D?
a i ostatnie pytania
czy po solarce mam wziasc prysznic?
czy stosowac jakies kremy?
czy jesli mam troche spalana skore gdzies to moge to opalac :D?
...
Napisał(a)
1. jak sie spocisz to wez, mi osobisci podoba sie zapach po solce
2. kremy wg. czasu spedzonego in oraz wg. uznania
3. nie wiem ale raczej tak :D

2. kremy wg. czasu spedzonego in oraz wg. uznania
3. nie wiem ale raczej tak :D
no pain, no gain
...
Napisał(a)
co do tych filmow na targu to sie ciesz bedziesz slawny.. chyba ze masz kompleksy 

no pain, no gain
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!