Witam , od 4dni łykam termo speed extreme. Dodatkowo magnez w tabletkach, i witamini i minerały w tabletkach. Jestem osobą o bardzo szybkiej przemianie materii, z względu na zaniedbania mam za dużo fatu na brzuchu, dlatego stosuje redukcję z tym suplementem. Moim problem jest zbyt częste wydalanie się... dziś to nawet była praktycznie woda(biegunka). Źle się czuję. Być może za bardzo ten supel mnie pobudza przy tak szybkim metabolizmie. Szukałem efektów ubocznych i mało kto się z tym spotykał. Dodam, że kawy nie pije. Łykam 2dzienie. Tylko raz przy treningu nóg czułem, że działa a tak w ogóle nie odczuwam TSE, oprócz wspomnianych częstych wizyt w WC. Zaprzestać brania ? Wczoraj nie brałem i też miałem ten problem...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zbyt duże dawki magnezu mogą powodować biegunki. Być może w tym tkwi przyczyna.
...
Napisał(a)
hmm , biorę Mg olimpu chela mag b6 jednego kapsa dziennie. W sumie problemy zaczęły się w momencie gdy zacząłem dodatkowo zjadać te witaminy i minerały i TSE. Magnez jest mi potrzebny ponieważ często łapią mnie skurcze przy pływaniu i grze w piłkę.
...
Napisał(a)
Odstaw i zobacz czy problem zniknął. Ewentualnie jeśli bierzesz na czczo to daj go najwyżej do posiłku.
...
Napisał(a)
odstawię wszystkie kapsy i zobaczę. Te minerały to zdrovwit compleks. Razem z Mg łykam 1+1 zawsze po posiłku
...
Napisał(a)
Zmieniłbym sposób suplementacji. Witaminy do głównego posiłku. Magnez na wieczór. Wtedy dawka będzie podzielona na dwie porcje i być może problem zniknie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat