są rozstępy... są postępy:D
...
Napisał(a)
panowie licze na wasze doświadczenie i fachowe porady. który z całej gamy spalaczy polecacie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Pytanie: masz dietę? bo jak jej nie ma to żaden spalacz nie pomoże.
Jeśli dieta jest to polecam:
- Man Scorch
- Fitness Authority LipoBurn
Jeśli dieta jest to polecam:
- Man Scorch
- Fitness Authority LipoBurn
...
Napisał(a)
dieta jest, plan trningowy jest. poprostu chce dołożyć do tego coś na wspomaganie i nie wiem na co sie zdecydować. dzięki za propozycje.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
nie chce mi sie rozpisywac. che poprostu poznać wasze doświadczenie z tego typu specyfikami:)
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
no właśnie Thermo Fat Burner... słyszałem, że jest bardzo dobry. pytanie czy tego typu suplementy różnia sie od siebie znacząco działaniem?
...
Napisał(a)
Najczęściej opierają się na podobnych składnikach tyle, że w różnych proporcjach.
Ustal szacowany poziom fatu w ciele.(BF). Nim większy tym lżejszy spalacz bierzesz
Ustal szacowany poziom fatu w ciele.(BF). Nim większy tym lżejszy spalacz bierzesz
...
Napisał(a)
jak ci sie nie chce rozpisywac (staz, doswiadczenie, dieta, wiek) to nikt ci nic nie poradzi. takie są tu zasady. trudno cos komus zaproponować, nie znając jego "parametrów".
poza tym to co działa na jednego, niekoniecznie musi działać na drugiego.
a suple to TYLKO dodatek do dobrej diety i aktywnosci.
poza tym to co działa na jednego, niekoniecznie musi działać na drugiego.
a suple to TYLKO dodatek do dobrej diety i aktywnosci.
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
o spalaczach mamy specjalny podwieszony temat.
pzdr/
pzdr/
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
Polecane artykuły