Wczoraj w pracy smaliłem sobie plecy. Znaczy na poczatku pracy posmarowałem sie olejkiem do opalania z filtrem '2' i po 3 godzinach w sloncu ubralem koszulke. Celowo chciałem sie opalic. Teraz mam bardzo czerwone plecy(tradycja co lato u mnie). Lekko mnie szczypie, ale jestem pewny że jak co roku znowu zacznie zchodzic mi skóra z pleców co wyglada paskudnie;/ Mozna tego jakos uniknąc?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
np. olejek z faktorem 2 to jest dobry do nasmarowania łańcucha w rowerku- to tak jakby go nie było. Zdrowe dla skóry opalanie zaczyna sie od faktora 30 i potem mozna zejsc do 15 lub 12, kazdy nizszy praktycznie nie chroni
...
Napisał(a)
jak bede to smarowal kremem nawilzającym, pil duzo wody to jest szansa ze skóra nie zejdzie?;/
a jak juz nie ma rady, to cozrobic zeby zeszla a mgnieniu oka zebym kilka dni nie wyglądał źle, tylko od razu sie jej pozbyc czy cos
a jak juz nie ma rady, to cozrobic zeby zeszla a mgnieniu oka zebym kilka dni nie wyglądał źle, tylko od razu sie jej pozbyc czy cos
...
Napisał(a)
dobre nawilzenie i tylko tyle, pewnie zejdzie
ps. po co zakladasz 2 tematy w 2 roznych dzialach
ps. po co zakladasz 2 tematy w 2 roznych dzialach
...
Napisał(a)
nauczcie sie wreszcie opalac to skora nie bedzie schodzic.
4
i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)
bylas kiedys w pracy na budowie? upal 30stopni, ty brudna i spocona, nie do wytrzymania uczucie i modlsiz sie by w koncu zdjac koszulke? nie psize ze mam sie uczyc opalac. Musze pracowac zeby zarabiac i chce pomocy jak uniknac schodzenia skory a nie jak smarowac sie olejkami, robic peeling itd przed wyjściem do pracy
2
...
Napisał(a)
to ze pracujesz w takich a nie innych warunkach nie zmienia
faktu ze zeby skroa nie schodzila trzeba ja ochronic filterm!!
posmaruj sie filterm 30 i masz spokoj na pare godzin pozniej
jescze pare razy dla efektu...
jak skora jest przypalona i zbiera sie n ato ze ma schodzic to i tak
zejdzie nic nie zrobisz...
nawilzaj poki co moze mie bedize zle
ale skoro ro twoja praca jutro bedie to samo...
najlepiej to uwazaj zeby sie nie poparzyc...
faktu ze zeby skroa nie schodzila trzeba ja ochronic filterm!!
posmaruj sie filterm 30 i masz spokoj na pare godzin pozniej
jescze pare razy dla efektu...
jak skora jest przypalona i zbiera sie n ato ze ma schodzic to i tak
zejdzie nic nie zrobisz...
nawilzaj poki co moze mie bedize zle
ale skoro ro twoja praca jutro bedie to samo...
najlepiej to uwazaj zeby sie nie poparzyc...
...
Napisał(a)
mam balsam z filtrem 60, pewnie nigdy sie z takim nie opale ale przynajmniej sie tez nie przypale. Czy taki balsam łagodzi tez podraznienia które juz mam?
...
Napisał(a)
no ale chyba wiesz w jakich warunkach pracujesz wiec wystarczy posmarowac sie kremem ochronnym, to nie jest takie trudne i zajmuje 3 minuty. Dzieki temu unikniesz takiego typu problemow.
i m p o s s i b l e
i s
n o t h i n g
...
Napisał(a)
jezeli nie jestes az tak mocno przypalony to na pewno posmarowanie uchroni
cie przezd schodzeniem skory !!
jezeli jednak jestes to nie pomoze...musi zejsc i tyle
mimo wszystko nawet gdy zacznie shcodzic -smaruj filtrem smaruj smaruj!
przebywajac 6-7 godzin nasloncu jako robotnik przy takim filtrze jestes w stanie sie opalic stopniowo BEZPIECZNIEale jestes
pozdrawiam
cie przezd schodzeniem skory !!
jezeli jednak jestes to nie pomoze...musi zejsc i tyle
mimo wszystko nawet gdy zacznie shcodzic -smaruj filtrem smaruj smaruj!
przebywajac 6-7 godzin nasloncu jako robotnik przy takim filtrze jestes w stanie sie opalic stopniowo BEZPIECZNIEale jestes

pozdrawiam
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
biore 3 leki: betaserc56 mg,controloc 40,femare 1/4 tabl
Następny temat