Witam, od kilku miesięcy mam stan zapalny na 32-ce. I chyba trzeba było się uprzeć przy antybiotyku. Bo najpierw dostałam Dentosept, po 2 miesiąach żel Baikadent i płyn antybakteryjny do płukania. Teraz, po 5 miesiącach stomatolog stwierdziła na podstawie rtg i badania żywotności, że ząb jest martwy i zaczęła kanałówkę.A ja mam wątpliwości, bo może wystarczyłby antybiotyk? Przynajmniej należało spróbować, a potem brać się za interwencję. Szkoda zęba :(
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Już taki temat był a który to ząb 32
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Dzięki za pomoc, Anubis :)
32 to lewa dolna dwójka.
Boofi, pomocy! Naprawdę się martwię, bo jeśli dentystka mi rozgrzebie ten stan zapalny, to za chwilę stracę wszystkie zęby...
32 to lewa dolna dwójka.
Boofi, pomocy! Naprawdę się martwię, bo jeśli dentystka mi rozgrzebie ten stan zapalny, to za chwilę stracę wszystkie zęby...
...
Napisał(a)
Ja miałem też leczone kanałowo, tylko że mój ząb nie był martwy, został pierw zatruty a za około tydzień została założona stała plomba
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!