pzdr
...
Napisał(a)
mam pytanie czy jezeli ktos ma swieze duze blizny nie ktore odstaja nawet 2-3 mm czy branie sterydow nawet w niewielkich dawkach moze wpylnac na gojenie sie blizn czy bardziej pogarszac je i powiekszac,dodam ze blizny mam w miejscah gdzie skora jest narazona na duze rozciagniecia podczas zycia codziennego(bez skojarzen hehe)
pzdr
pzdr
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie wiem czy dobrze pamietam ale byl chyba kiedys metanabol w kremie do stosowania na blizny i do leczenia opazen
...
Napisał(a)
tak tylko ze w tym celu stosuje sie male dawki metanabolu i u osob nie cwiczacych... poczekaj poniewaz zbyt duza pompa powstajaca na treningu bedzie naruszac blizny... najpier niech blizny sie zagoja a pozniej udaj sie do masazysty zeby "zwolnil" blizny poniewaz moga one utrudniac przesowanie sie powiezi jak rowniez prace miesni i beda powstawaly napiecia ktore beda ci przeszkadzaly...
...
Napisał(a)
metanabol podaje sie ludzia z silnymi poparzeniami i duzymi ranami .
http://www.sfd.pl/temat227679_strona1/ -moje zdjecia
...
Napisał(a)
moze problemem jest dupa heh... metka moze spowodowac zagojenie sie tej rany 

Siema [][][]---------------[][][]
...
Napisał(a)
Zapomnij o metanabolu w tym przypadku jest g**** wart . Obowiazkowo przy wiekszej zasobności portwela kup sobie maść kontratubex (fon.)przy mniejszych finansach polski odpowiednik Cepan 35 g kosztuje ok 20 zł . Maść została nagrodzona wieloma medalami i jest poprostu świetna . Dodatkowo staraj się przedewszystkim nie moczyć blizn i nie rozciągać .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!