...
Napisał(a)
Mam pytanie,moj kumpel jest w trakcie cyklu(propianat i meta) i czesto zdarza mu sie pic alkohol,jak mu mowie ze nie powinno sie pic to mowi ze czasami mozna,smiac mi sie z niego chce,jajie mogo byc skutki jego zachowania??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ja jak wypilem na cyklu kilka piwek to mnie suty przestaly swedziec, wiec niewiem czy tak jak ktos napisal gino moze sie nasilic.
W kazdym razie spadek motywacji
Spadek masy zawsze jak wypijesz
Odwadnia z deczka
Agresja/ospalosc ale to zalezy
Czesto wiaze sie ze spadkiem sily.
Napewno odbije sie to na watrobie
a w duzej ilosci na sercu,
To chyba wszystko co moge powiedziec. Pzdr.
W kazdym razie spadek motywacji
Spadek masy zawsze jak wypijesz
Odwadnia z deczka
Agresja/ospalosc ale to zalezy
Czesto wiaze sie ze spadkiem sily.
Napewno odbije sie to na watrobie
a w duzej ilosci na sercu,
To chyba wszystko co moge powiedziec. Pzdr.
1
...
Napisał(a)
zalezy od organizmu od czasu do czasu mozna ale po co brac saa i pic mniejsze efekty a juz nie mowie o zdrowiu
Zmieniony przez - szeryf-81 w dniu 2009-05-09 21:46:48
Zmieniony przez - szeryf-81 w dniu 2009-05-09 21:46:48
...
Napisał(a)
skoro sam mu mówisz, że nie powinien to chyba umiesz to zargumentować?? jak się z niego śmiejesz a nie umiesz mu wyjaśnić dlaczego robi źle to sam jesteś śmieszny
...
Napisał(a)
alkohol zwieksza mozliwosc gino itd
ale jak ma zamiar pic to niech idzie pod sklep a nie na silownie
ale jak ma zamiar pic to niech idzie pod sklep a nie na silownie
Doping.
...
Napisał(a)
Wątroba mu się odwdzięczy, nie mówiąc o tym że palma do łba może strzelić i narobi sobie kłopotów...
...
Napisał(a)
mam pytanie odnosnie siebie bije ome caly mij cykl to bedzie 20 strzalow(pierwszy cykl)kiedy mam zaczac sie odblokowywacodrazu jak skoncze czy po jakims czasie??
...
Napisał(a)
wszystko zalezy od organizmu ja mam kolesia co sie zrobi na cyklu i mu od**dala, drugi zrobi sie i ma na lajcie ale ma takie cisnienie ze bierze tabsy na nadcisnienie (jakies antybiotyki ch**j wie co) ja sie zrobie i agresora nie mam spadkow nie ma (przynajmniej ja ich nie widze) i z cisnieniem jest dobrze :) a aktualnie jestem na cyklu
omka 1-8 e3d
i sie zrobilem
omka 1-8 e3d
i sie zrobilem

1
...
Napisał(a)
Abstarah.ując od niekontrolowanych zachowań,łącząc SAA z alko,bo to nie dotyczy wszystkich,największym problemem jest toksyczne działanie w/w na wątrobę.
1
Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!