Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1728
siema
jestem w grecji na stale i do turcji mam 30 minut promem i strasznie tanie bilety, czy moze ktos sie orientuje co za sterydy mozna kupic w turcji bez recepty? i jezeli juz o tym pisze czy jest mozliwosc zakupienia deki w grecji?
dzieki za odp
szukalem na ten temat ale znalazlem temat z 2008 roku wiec nie chcialem odswiezac pozdroooo
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ok jak będę w centrum do zajdę i się zapytam, ale to w ciągu kilku dni. Pytałem się o testa to nie mieli, a może za bardzo nie rozumiał bo po angielsku nikt nie gada .
Jeśli macie nazwę leku to będzie łatwiej bo dam im karteczkę i sobie w bazie poszukają
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
883
moj ziomek wlsasnie wrocil z turcji,mowi ze mozna kupic prawie wszystko tylko ze duzo lewizny maja i cenny dosc wysokie,pewniejsze to anapolon,primobolan i efedryna mozesz z turcji,w grecji deke mozesz dostac,jak mozesz to skrec na recepte bo jest o 40-50% tansza.pozdro
Szacuny
15
Napisanych postów
675
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5792
efedryny juz 2 lata temu nie mieli i sie bali jak sie o nia pytalem.
poza tym atakuj w prime bo chyba jedyne pewne zrodlo jak na ten czas, a jak sie skonczy to bedzie lipa.
Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1728
dzieki za odpowiedz :) we wtorek plyne wiec bd wszystko wiedzial a powiedzcie mi ile potrzeba na dobry cykl z dianabolem primabolonu? i czy trzeba sie pozniej odblokowac narazie mam clomid :)
pozdrawiam dzieki
Szacuny
15
Napisanych postów
675
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5792
rozne żrodla roznie podaja.
ja atakuje 200 e7d czyli 2 ampulki tygodniowo. ale to dawki minimalne. inni radza 6 ampulek na tydzien. Kup ile tylko wlezie tej primy, niestety zajmuje ona troche miejsca b o w jednym pudelku troszke mniejszym niz paczka papierosow jest jedna ampulka,.ja wywalilem wszystkie pudelka i przywiozlem zame ampulki spakowane do jednego pudeleczka
Szacuny
11182
Napisanych postów
51930
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Napisałem Ci na gg ile kosztuje, w każdej aptece cena taka sama, jak nie mają to kurier przywiezie w 10 min tyle ile potrzebujesz. Apteka w Turcji - eczane