Czy ktoś słyszał o tej roślinie? podobno jest bardzo słodka ale nie posiada prawie kalorii.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jeśli macie ochotę na zimny napój bez chemii i cukru to polecam:
Rozpuścić 4- 5 tabletek stewii w łyżce gorącej wody, wlać do szklanki, wymieszać z płaską łyżeczką kakao i około 250ml zimnego mleka. Wychodzi czekoladowe mleko, jak dla mnie lepsze i zdrowsze niż te ze sklepu. I oczywiście można dosypać do tego np białka chociaż osobiście z białkiem nie próbowałam
Rozpuścić 4- 5 tabletek stewii w łyżce gorącej wody, wlać do szklanki, wymieszać z płaską łyżeczką kakao i około 250ml zimnego mleka. Wychodzi czekoladowe mleko, jak dla mnie lepsze i zdrowsze niż te ze sklepu. I oczywiście można dosypać do tego np białka chociaż osobiście z białkiem nie próbowałam
...
Napisał(a)
co raz popularniejsza u nas w kraju, więc poczytaj opinie w wyszukiwarce.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
termi2468 a o co konkretnie Ci chodzi ogólno dostępna spokojnie możesz zastępować nioą chemiczne sub słodzące
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
wystarczy wejśc w now food szczegółowo opisana warto
...
Napisał(a)
Stewia nie ma kalorii anie prawie nie ma, ma tez zerowy IG i w przeciwieństwie do sztucznych słodzików działa pozytywnie na zdrowie. Są już nawet pasty do zębów ze stewią bo zapobiega próchnicy. wprowadziło ja do swoich produktów już kilka firm, np: Coca Cola, Pepsi, Danone, Zbyszko... Trochę wiem o stewii, jeśli macie jakieś pytania, chętnie odpowiem:)
...
Napisał(a)
jaką firmę reklamujesz?
...
Napisał(a)
A Ty? Jak chce się pomóc to trzeba mieć t tym interes? Wielkie dzięki
...
Napisał(a)
Uzywałem stevii w tabletkach i słodzika sweetie gold. Powiem tak że słodząc powiedzmy herbatę wystarczyło wrzucić 1 tab sweetie gold i było w sam raz słodkie podczas gdy stevii 3 tab. Druga sprawa stevia nie za bardzo nadaję się do pieczenia ponieważ traci trochę słodyczy i trzeba rzucić więcej tabletek. Takie moje odczucia.
Pozdro.
Pozdro.
...
Napisał(a)
Widzę po opiniach na necie że stevia konkurencji nie ma i raczej sam się na nią skusze. Mam jakiś szajs z lidla "caan" 1200 sztuk za 5-6 zł już nie pamiętam dokładnie. Kawy to z tym wypić się nie da. Gorzkiej nie lubie, 2-3 słodziki nadal mało a daj 5 i smakuje jak błoto. Do tego ta bujda że odpowiada łyżeczce cukru.
Zmieniony przez - SutSon w dniu 2012-06-29 21:24:02
Zmieniony przez - SutSon w dniu 2012-06-29 21:24:02
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Wasze sposoby na "słodką chcicę :)"
Następny temat