Jest moze ktos zorientowany co do stosowania słodzika stewia na redukcji? czytam i czytam i raz napisane ze g*wno a raz ze idealny zamiast cukru. Na allegro do kupienia za grosze. Ale czy to faktycznie nie ma zadnych kalorii ? Pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Kalorie ma, jednak nie ma ich wiele w stosunku to punktów RS.
możesz stosować.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
http://allegro.pl/stevia-stewia-200-tabl-dla-diabetykow-i-nie-tylko-i3305093640.html
takie cos sie nada? nie chodzi mi notoryczne stosowanie tylko zarzucenie jak mam ochote na cos slodkiego. tyra mi to łeb szczerze mowiac i wrzucilbym np z 2-3 pastylki do herbaty zielone czy rano do omleta. nie zaszkodzi i nie spowolni redu?
Zmieniony przez - schnapik w dniu 2013-06-19 21:15:35
takie cos sie nada? nie chodzi mi notoryczne stosowanie tylko zarzucenie jak mam ochote na cos slodkiego. tyra mi to łeb szczerze mowiac i wrzucilbym np z 2-3 pastylki do herbaty zielone czy rano do omleta. nie zaszkodzi i nie spowolni redu?
Zmieniony przez - schnapik w dniu 2013-06-19 21:15:35
...
Napisał(a)
Koniu151możesz stosować.
nie lubię się powtarzać zwłaszcza gdy nie było mnie cały dzień i mam tu dużo do zrobienia.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
dobra dobra luzik. elegancko ze zawsze jest tu na kogo liczyc. Pozdro !
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!