Zastanawiałem się jak ma się trening do kontuzji kości ogonowej (silne stłuczenie). Chodzi o to, ze jezdze na snowboardzie i ok. 2 tygodnie temu przewrocilem sie koscia ogonowa na rurke (po prostu polecialem do tylu ) , jestem po rentgenie, nic poza stluczeniem nie stwierdzono. Mam wiec pytanie, czy powinienem cwiczyc normalnie, czy przestac az przestanie bolec? Dodam, ze boli praktycznie przy kazdym ruchu i nawet przy siedzeniu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jak cie boli nawet przy siedzeniu to może lepiej narazie daj spokój, a byleś u lekarza zabronił ćwiczyć?? Jak dasz rade to możesz ale nie warto się katować jak i tak nie wykonasz dobrze ćwiczeń ;p
...
Napisał(a)
jakmasz jakakolwiek kontuzje to przerwij treningi i idz do lekarza sportowego-ja nie raz i nie dwa mialem kontuzje,jak sie zajmiesz kontuzja to za 2 tyg lub za miesiac wrocisz do treningu as jak przesadzisz i bedziesz fisiował to przerwiesz treningi na pol roku...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!