Szacuny
5
Napisanych postów
91
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
485
niedawno zdarzylo mi sie oddac bardzo smolistego stolca. Nie wiem nie przypominam sobie abym jadl cos czarnego. Mialem juz tak drugi raz w zyciu.byl bardzo twardy i czarny. co to moze byc? prosze bez glupich komentarzy.
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
0
Mam pytanie, wczoraj opijaliśmy koniec szkoły i teraz mam czarny stolec kształt raczej normalny, jedliśmy trochę barszczu ciacho i surówki oraz kotlet. Może to być od alkocholu i barszczu???
Szacuny
56
Napisanych postów
533
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2237
krwawisz przy oddawaniu stolca widzisz an stolcu krew czy tylko czarny stolec bez krwi masz bole w podbrzuszu wzdecia? jesli tak to do chirurga jak najszybciej moze to byc wiele przyczyn najlepij odezwij sie na gg
"po co byc za wysoko jak mozna spokojnie byc nisko"
Szacuny
50
Napisanych postów
1331
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15055
smolisty stolec to nie tylko kolor ale i konsystencja.
mogl byc najwyzej czarny, ale jezeli nie byl "lejacy sie jak smola" to nie jest zwiazany z krwawieniem
Szacuny
56
Napisanych postów
533
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2237
no tu nie zgodze sie ztoba krwawienie w okolicy zgiecia watrobowego np przy podejrzeniu raka nie daje lejace go sie czarnego stolca fakt ze nie jest on gesty ale ma konsystencje prawie normalnego stolca tylko ze jest smolisty tak samo przy nowowtworach dolego odcinka sa zazwyczaj czarne i olowkowate
1
"po co byc za wysoko jak mozna spokojnie byc nisko"
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Wyjasnij co masz na mysli smolisty. JEsli tylko kolor to moze łykales jakies abletki z żelazem albo potrawy w nie bogate, Zelazo zmienia kolor stolca na czarny
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
bez przesady zeby chłopaka straszyć rakiem
krwawienie to raczej nie jest
moze coś nie tak z wydzielaniem "soków trawiennych"
a co do ołówkowatych stolców to występuyja przy guzach dolnej części przewodu ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.