mam pytanie czy w mma sa pasy albo kimona ?? bo moj kolega sie zapisal na treningi i dostal kimono i pierwszy pas ?? czy w mma istnieje cos takiego ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie w MMA nie ma żadnych stopni,pasów czy innych dupereli, jak sama nazwa wskazuje Mix Martial Arts to mieszane sztuki walki, więc możne w nich startować każdy niezależnie od tego co trenuje czy Boks,Zapasy,Kick Boksing,Krav Mage czy Capoeire dlatego jesli chcesz trenować MMA to nie myśl o zbednych rzeczach typu pas czy kimono, tu licza się umiejętności, nie raz w klatkach polegali Mistrzowie Muay Thay czy innego stylu tylko dlatego że znali jeden styl w MMA musisz byc uniwersalny lepiej umieć wszystkie elementy w skali od 1 do 10 na 3 niż jeden miec wytrenowany na 10, dlatego nie myśl o szpanowaniu przy laskach kimonami :) i pasami tylko bierz się za treningi najlepiej trenuj i zapasy i Muay Thay albo Kick Boksing jesli chcesz kiedys coś osiągnąć.
1
...
Napisał(a)
Poprostu klub opiera sie na Jiu-jitsu( Albo cos w tym stylu) i dlatego sporo w kimono śmigaja:P JA podobnie w Norwegi miałem stójka osobno Parter osobno A łączone treningi to głownie zejścia do parteru i siłka:) Pozdrawiam
http://change.************/change_please/2457200/ let's get full options
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!