Szacuny
11163
Napisanych postów
51754
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Wlasnie jest co porownywac. Wiekszosc osob poleca to co drozsze i z lepszej firmy. Dlatego chcialem aby wypowiedzialy sie osoby ktore stosowaly te produkty.
Szacuny
8
Napisanych postów
439
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
2322
CellPump - porcja 9,5g w tym 4g kreatyny to pozostaje 5,5g więc jak ma być ponad 6 dodatkow.
Storm jest bez porownania lepszy. Dodatków niby jest tam 1,25g mniej ale to nie jest odżywka przed treningowa żeby potrzebna byla duza ilosc argininy.
Szacuny
11163
Napisanych postów
51754
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Porownywalem cell pumpa przy 5g krety, wtedy masz ponad 6g dodatkow i 66 porcji w duzym opakowaniu (za cene 65zl).
Pewnie jak wiekszosc osob na tym forum idziesz za glosem ludu.
Ja juz przestalem tak robic i kupuje np. BCAA rx gold ktore jest jednym z najtnaszych, a nikt go nie kupuje bo nie ma reklamy.
Prosze jednak aby osoby ktore stosowaly vell pump czy storm wypowiedzialy sie. Chodzi mi o stosowanie po treningu.
Szacuny
19
Napisanych postów
2548
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
17304
W stacku głównie sie liczy ile jest kreatyny i jakiej...
CP ma samo Jabłko i troche dodatku arganiny i betainy więc jakby mysleć jak Ty to wole sobie kupić samo jabłko i do tego AAKG i mi starczy na bardzo długo.
Storm jak wspomniałeś ma 5 różnych kreatyn i to jest kluczowe w tym wszystkim i dlatego ten produkt jest lepszy i droższy, bo po prostu ma lepszy skład i nie ma sie tu nad czym zastanawiać.
Oczywiście zrobisz jak zechcesz chcesz opinie tego co stosował więc sie wypowiadam Storm lepszy.
Szacuny
122
Napisanych postów
11601
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
70678
mariuszowy moim zdaniem dobrze kombinujesz, storm jest mocno przereklamowany, zrobil sobie opinie jak ludzie laczyli z shock therapy a wtedy jeszcze shock wymiatal