Szacuny
12
Napisanych postów
1069
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9614
witam
Co Panowie polecacie dorzucić do suplementacji aby pozbyć się częstego krwawienia z nosa, podczas sparingów i nieraz bez powodu w ciągu dnia. Co bym mógł dorzucić do suplementacji aby sie tego pozbyć, Wit. C ? Rutinoscorbin ? Co polecacie ? ;)
Pozdrawiam ;)
Jak jest trudno, to znaczy że idzie w dobrą stronę....
Szacuny
12
Napisanych postów
1069
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9614
Byłem i dowiedziałem sie ze mam słabe naczynia krwionośne czy coś. POwiedział mi że rutinoscorbin może pomóc ale pisze tutaj co według was może jeszcze pomóc ?
1
Szacuny
2
Napisanych postów
170
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
1590
Raz w dr Haus'ie widziałem jak typo miał kałteryzację (chyba tak to się nazywa), na potrzebę wcielenie do armii zawodowej. Po tym chyba nie leci. Argumentów za i przeciw nie znam więc poszperaj sobie w necie na ten temat. Rutinoscorbin raczej nie pomoże. Sam to mam, ale ostatnio jakoś mniej (chyba, że mocno smarkałem nos to wtedy lipton). Sądzę, że gdy nadejdzie lato to się może nasilić. Może z wiekiem ci zaniknie. Ja dostałem taką pamiątkę po ojcu.
Szacuny
12
Napisanych postów
1069
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9614
Tylko że zapotrzebowanie na witaminine C spełniam w 200% więc przez jej niedobór raczej nie. dlatego zastanawiam się czy zapodać więcej wit c czy brać rutinoscorbin np. 3x1 kaps który ma rutyne, a ona może pomóc i także posiada wit c ;D