...
Napisał(a)
witam, jestem w 6 tygodniu susty z phx, za dwa dni zaczynam, orale mam 60tab antka turka i pake wina z pmp, pomozcie to rozsadnie rozpisac, od jakiej dawki antka zaczac?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
po każdym cyklu ankieta się zmienia

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
nie oczekuje że ludzie na forum będą Twoje wymiary czy informacje o diecie zapamiętywać

...
Napisał(a)
ale mam w profilu
w skrocie waga 132 wzrost 193 biceps 52, rekord w wyc na barki 150, na klatke 210. lece teraz co 3 dzien 1,7ml, efekty? takie sobie, masy cos skoczylo juz pompa jest ok, ale przygotowuje sie do zawodow i zalezy m tylko na sile

...
Napisał(a)
a dopiero kilka dni temu, wypelnialem cala, a ze w pracy jestem to mam ograniczone mozliwosci

...
Napisał(a)
zacznij 1 tydzień po 50 mg i ogólnie bym nie przekraczał 150mg,zobaczysz sam po sobie myślę że 100 już dobrze porobi,cykl możesz winem kończyć
...
Napisał(a)
moj dil mi mowil podobnie tylko zeby 20mg wina jesc
dziennie, co myslisz?
dziennie, co myslisz?
...
Napisał(a)
ile tyg tej susty bedziesz leciał i jaką ilość wbijasz jej?20 mg to szkoda się w to bawić 30 mg minimum dziennie.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!