jak ma ktoś suwnicę w której wózek przesuwa się po prętach to mógłby zobaczyć cz w wózku zamatowane są tulejki cz łożyska liniowe

...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
planuje taką sobie pospawać i z tego co doczytałem to daje się pręta i łożysko kulkowe
Zmieniony przez - Zielin w dniu 2012-04-01 12:21:57
Zmieniony przez - Zielin w dniu 2012-04-01 12:21:57
...
Napisał(a)
To już zależy jaką wytrzymałość chcesz osiągnąć, sam pręt nie musi być gruby ważne że by pospawane było dobrze sądzę że fi20mm starczy spokojnie...
The Sky Is The Limit!
...
Napisał(a)
identyczna mam w szkole.. jak będę tam na siłce to zobaczę co i jak ale wydaje mi się ze nie ma nic skomplikowanego:)
...
Napisał(a)
U mnie na uczelni jest suwnica, wózek śmiga po pręcie na kółkach (jedno z góry drugie z dołu).
...
Napisał(a)
jak będziesz robił maszynę to zrób ją trochę inaczej, tak żeby można było robić też przysiady przekładając podkładkę pod plecy, jutro jak będe miał czas to rozwinę temat :)
...
Napisał(a)
łożyska liniowe lepiej dać
"Dieta to, to co trzeba, by być większym i lepszym"
...
Napisał(a)
http://www.sfd.pl/Siłownia_u_Blonka_2.0-t727297.html Moja nowa siłka- komentarze mile widziane;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!