czesc jak w temacie jakos od marca zaczela mnie swedziec twarz w szegolnosci policzki na poczatku strasznie zadko w maju jak objawy sie nsailily to myslalem ze przez lek ktory bralem na tradzik clindace wiec odstawilem lek i udalem sie do lekarza i przepisal mi masc cutivate po tej masci nie mialem czerwonej twarzy i mnie nie swedziala po paru dniach zaczynala mnie znowu swedziec a szczegolnie policzki ostatnio jak bylem u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy to polecila mi lek zineryt zeby juz mi sie skonczyl tradzik (a mam go naprawde bardzo malo ) wiec sam nie wiem czy moge brac razem np rano cutivate a na noc zinety czy nie ?myslalem ze to reakcja alergiczna na clindacne ale pi zinetycie tez mam a oba leki maja inny skald wiec to nie mozliwe zeby mnie oba uczylaly prosze pomocy!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wiesz ogólnie to łojotok działa drażniąco na skórę (i oczy)
bakterię się w nim mnożą i wydzielają toksyny itp/ i ogólnie sam łojotok działa drażniąco na skórę
Dietę stosuj napewno bez mlęczną
puźniej ewentualnie wyeliminuj gluten i nadmiar cukru(jeśli jesz cukier z witaminami np. owoce to może być byle sam nie będzie bo wyjaławia i osłabia organizm)
Pozdro
Zmieniony przez - shefu w dniu 2009-07-05 22:49:31
bakterię się w nim mnożą i wydzielają toksyny itp/ i ogólnie sam łojotok działa drażniąco na skórę
Dietę stosuj napewno bez mlęczną
puźniej ewentualnie wyeliminuj gluten i nadmiar cukru(jeśli jesz cukier z witaminami np. owoce to może być byle sam nie będzie bo wyjaławia i osłabia organizm)
Pozdro
Zmieniony przez - shefu w dniu 2009-07-05 22:49:31
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!