Jest liderem w tym dzialeSzacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
Dodam, ze osobistosci typu Lazar naduzywaja nie tylko dopingu, ale i photoshopa Stawiajac takiego jegomoscia na scenie wraz z innymi zawodnikami czesto mogloby sie okazac, ze ta sylwetka Pana Lazara nie jest taka WOW zaj**iscie super extra
Szacuny
212
Napisanych postów
1557
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
24901
Photoshopa uzywa kazdy z rozpoznawanych sportowców sylwetkowych ;p Sylwetka co jak co godna podziwu ale tryb zycia jaki prowadzi Lazar nie jest dla przecietnego czlowieka bo bys wysiadl psychicznie oraz silowo. Tutaj kox jest niezbedny, a po co sie bawic w cos takiego sam wykreuj swój ideał i dąż do niego przez treningi w koncu osiagniesz to czego chciales i bedziesz dumny.
6840
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784521
Na to się składa szereg czynników długotrwałe stosowanie sterydów, wyrzeczenia, dieta itd itd. Poza tym Lazarov raczej jest modelem niż żołnierzem gromu. Nie ma co ukrywać, że trzeba być mega kozakiem aby mierzyć do jednostek typu grom.
Szacuny
212
Napisanych postów
1557
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
24901
W gromie nie tyle co sprawnosc fizyczna sie liczy ale o wiele bardziej psychika, to ona daje bardziej siłe tym żołnierzom niż sam trening :). Musisz byc niebywale silny psychicznie zeby sie tam dostac ;p
6840
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784521
Tayson333
wiem o tym ale o gromie nie myślę od dziś ani od wczoraj tylko już od dawna i liczę że im wcześniej zacznę ćwiczyć tym większe szanse że się uda
Jak jest cel to tylko trzeba dążyć do niego. Buduj masę mięśniową i ogólnie pojętą sprawność bo czasu masz na prawdę sporo, ale faktycznie testy psychologiczne są najgorsze do przejścia ale warto się postarać.
6840
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784521
To jest podstawa. Miałem znajomego co maratony biegał, podciągał się na drążku ogólnie bardzo sprawny i silny gość. Na testach sprawnościowych do policji zostawiał wszystkich w tyle niestety na testach psychologicznych odpadł niejednokrotnie.