Slyszalem ostatnio ze szare mydlo nadaje sie do mycia mlosow, nadaje im puszystosci pielegnuje i takie tam. Jakos nie moge sie przekonac do tego.Co o tym myslicie?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Witam!
Od razu bez owijania w bawełne- odpuśc sobie!!!
Za dawnych lat 80-tych kiedy ludzie emigrowali (jak i teraz) w poszukiwaniu grosza na zachodzie , znajomemu szkoda było pieniędzy na szmpon za granica a z Polski miał tylko szare mydło...efekt 10 lat leczył łupież zanim pojawił sie na naszym rynku Nizoral...
Od razu bez owijania w bawełne- odpuśc sobie!!!
Za dawnych lat 80-tych kiedy ludzie emigrowali (jak i teraz) w poszukiwaniu grosza na zachodzie , znajomemu szkoda było pieniędzy na szmpon za granica a z Polski miał tylko szare mydło...efekt 10 lat leczył łupież zanim pojawił sie na naszym rynku Nizoral...
...
Napisał(a)
Bez przesady, ja stosuje i żadnych problemów nie mam co jeden, dwa dni myje i jest luz, a w mydłach kolorowych i szamponach to chemia taka że ja cie nie moge :D Za to słyzałem też wersje że obcinając się na krótko można nie myć wogóle włosów tylko je czesać i moczyć i tak jest najzdrowiej (mój wujek tak od 15 lat robi i z łysiną nie ma problemów :) )
...
Napisał(a)
Wszystkie tego typu formy reklamy i łamanie regulaminu jak powyżej będą kasowane.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!