wiesz o lydkach to mozna elaboraty pisac

, na pewno czytalas troche postwo to wiesz jak to jest, jednym rosna, od byle czego, inni maja klopot z ich wzrostem, mowi sie maratony wyszczuplaja lydki... a ja spedzilam caly wieczor

przegladajac zdjecia z maratonow pod katem wielkosci lydek i stwierdzilam, ze oni tez potrafia miec duze lydki, no moze oprocz cimnoskorych maratonczykow
Wsrod cwiczen majacych dzialac na wzrost lydek sa propozycje wspiec malej ilosci z duzym ciezarem i duzych ilosci bez ciezaru... slowem trudno nam zawyrokowac co ci doradzic, bieganie, rower, skakanka.... bo moze sie okazac ze w twoim wypadku wynik bedzie zupelnie przeciwny do zamierzonego
Dlatego najlepiej jest przestac sie przejmowac, isc cwiczyc na silownie omijajac
cwiczenia lydek, na wszelki wypadek i na aeroby i w ten sposob poprzez dodanie intensywnego ruchu sprobowac schudnac. na pewno uda ci sie tez odchudzic lydke, a to ja i wysmukli i zmniejszy jej obwod

Bo aczkolwiek na pewno masz ja ladnie umiesniona, ale nie da sie ukryc ze jest na niej duzo tluszczu -- ot taka budowa, co widac szczegolnie patrzac na ta czesc nad kostka, ktora moze byc duzo szczuplejsza, bo tam miesien sie zwęża.
A nawiasem, twoje lydki wcale nie rzucaja sie w oczy, noga sprawia wrazenie smuklej, a optyka liczy sie najbardziej, nie wymiary
Zmieniony przez - obliques w dniu 2008-06-06 18:00:09