za byka nie mam pomyslu z czym je podawać. Macie jakies sprawdzone patenty ? Na low carb mozna jesc same,ale nie kazdemu to przypasi :)
...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Pasta_z_wędzonych_szprotek-t867816.html
a robię tak z tym że ze śledziem
śledź z puszki, jajka, cebulka, ogórek kiszony, pokroić wymieszać i jeść.
a robię tak z tym że ze śledziem
śledź z puszki, jajka, cebulka, ogórek kiszony, pokroić wymieszać i jeść.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
a no i fajnie. Dzieki
...
Napisał(a)
jeszcze mam takie pytanie - manipuluje rybkami takimi jak tunczyk, makrela, szprotka,łosoś. Jak czesto to moze pojawiac sie w diecie bo sa rozne głosy? Raz mam tunczyka z puchy, raz łososia świeżego, raz szprotki wedzone,raz paste ze szprotek i raz makrele wędzoną wiec w tygodniu 5/7 dni mam rybe morską lub przetwory,za duzo?
...
Napisał(a)
Najzdrowsze ryby to nie są, puszkowane wiadomo jakie są, łosoś niby ok ale wiadomo jak wygląda hodowla tej rybki, najlepszy sledzik tego się nie hoduje
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!