Szacuny
0
Napisanych postów
280
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5678
na codzien trenuje w przydomowej silowni w barczewie ale od czasu do czasu mam chec na urozmaicenie i stad moje pytanie.czy jest w olsztynie klub gdzie mozna wpasc i wykupic jednorazowy trening i ile to ew.kosztuje?
z gory dzieki za trafne informacje
Szacuny
3
Napisanych postów
153
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1259
Ja polecił bym wszystkim siłownie SUKCES na ulicy lawendowej 1d fajny klimat a przede wszystkim specjaliści od wyciskania sztangi leżąc (zawodnicy) jest sporo sprzętu i żelastwa
Szacuny
0
Napisanych postów
280
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5678
"u szwarca "sprawdzone.obsluga i klimat spoko,cena atrakcyjna,jedynie problem z zaparkowaniem auta w godzinach popoludniowych.dzieki za namiar Max.moze ktos cos jeszcze poleci.
Szacuny
1
Napisanych postów
46
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
358
Siłownia u Kazika. Ulica Żołnierska - jakieś 200 metrów przed sanepidem skręć w małą uliczkę (na ścianie będzie jakiś grafik o solarium). Jest to w tym samym budynku co spożywczak. Problemów z parkowaniem brak, bo obok jest blokowisko i można zawsze komuś podpier.. miejsce
Szacuny
0
Napisanych postów
280
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
5678
"body-perfekt" zaliczona.pierwszy wstep gratis wiec cwiczylem za darmo ;) ale lipa bo nie ma pojedynczych wejsc tylko karnety :( nowoczesny sprzet i mila obsluga szatnia tez zadbana,parking jest.jedyny minus to brak stanowiska do martwego ciagu.
nastepny trening w olsztynie "u kazika"