no wlasnie szukam produktu ktory duzo ich zawiera ..
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
ww + tłuszcz- to jest niekoniecznie dobre, ale przy laczeniu wiekszych ilosci, wiec bez przesady
a niskotłuszczowe diety sa zle nie tylko ze wzgledu na spora ilosc ww, gorszy imo jest fakt braku tluszczy po prostu
ktore sa potrzebne organizmowi, bez nich lipa
a niskotłuszczowe diety sa zle nie tylko ze wzgledu na spora ilosc ww, gorszy imo jest fakt braku tluszczy po prostu
ktore sa potrzebne organizmowi, bez nich lipa
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
jednonienasycone chyba
najlepsza oliwa z pierwszego tloczenia
widze juz masz odpowiedz
Zmieniony przez - kolos88 w dniu 2007-05-02 13:57:19

widze juz masz odpowiedz

Zmieniony przez - kolos88 w dniu 2007-05-02 13:57:19
Wojownicza dusza, więc po swoje ruszaj
na ławę nie zejdę nawet gdy dostanę karę, rezerwowy ze mnie żaden, ja rasowym napastnikiem !! Czuję w sobie straszną parę, widzisz mnie na piedestale? I słusznie się chwalę, cudze znam lecz swoje walę.
...
Napisał(a)
Oliwa z oliwek extra cergine.
GLowne zrodlo tluszcy w naszej diecie
GLowne zrodlo tluszcy w naszej diecie

GÓRA---->I am What I am
...
Napisał(a)
mozna być bardziej dziewicą niz dziewica? ta tak jak by mozna było miec mniej włosow niz lysy:)
Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety
...
Napisał(a)
Zawsze można kłamać, że jest się dziewicą
Bład jeżykowy ale wiadomo WOCC

Bład jeżykowy ale wiadomo WOCC

...
Napisał(a)
@góra-forte
W mojej diecie też jest sporo oliwy z oliwek. Ale należy pamiętać, żeby te jednonienasycone aż zanadto nie przeważały. Nasycone są cholernie ważne dla zdrowia, czego wiele osób nie wie. A nasyconych w oliwie jest tyle, co kot napłakał. Olej kokosowy, masło, śmietana, tłuste sery, etc. służą pomocą.
W mojej diecie też jest sporo oliwy z oliwek. Ale należy pamiętać, żeby te jednonienasycone aż zanadto nie przeważały. Nasycone są cholernie ważne dla zdrowia, czego wiele osób nie wie. A nasyconych w oliwie jest tyle, co kot napłakał. Olej kokosowy, masło, śmietana, tłuste sery, etc. służą pomocą.

All the good things for those who wait
...
Napisał(a)
hanni w naszyg dietach tłuscze nasycone wlasciwie same o siebie zadbaja...nie trzeba raczej ich dokladac np ze smalcu...
Praktyk nie teoretyk, f***'ty nie bzdety
...
Napisał(a)
Same o siebie zadbają? A cóż to znaczy, drogi nofatuku?
Stosunek między nasyconymi a jednonienasyconymi powinien wynosić 1:1-1,5, natomiast wielonienasyconych powinno być wyraźnie mniej.

Stosunek między nasyconymi a jednonienasyconymi powinien wynosić 1:1-1,5, natomiast wielonienasyconych powinno być wyraźnie mniej.
All the good things for those who wait
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!