...
Napisał(a)
Witam, jestem aktualnie na cyklu prop t3, wczesniej lecial jeszcze masteron przez 6 tygodni, do koncowej wycinki dorzucilem t3 TIROMEL przez pierwsze 5 dni jadłem 25mcg, przez 7 kolejnych 50mcg, i od dwóch dni lece 75mcg i mam takie dziwne uczucie w przełyku jakbym chciał coś połknąć ale nie mogę wyczuwać coś tam, to normalne?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no to już masz po tarczycy :D
"idz wyprostowany wśród tych co idą na kolanach".
Z.Herbert
...
Napisał(a)
ahahaaha przez ostatnie dwa dni cos mnie drapało w gardle dzisiaj juz jest okej, serio czuje takie cos lekko ( czytałem gdzieś ze moge czuc wlasnie tarczyce ) w przełyku, ogolnie po za tym wszystko jest w normie, dzisiaj juz nie mam kaszlu ( wczoraj zaczalem brac gripex polopiryne itd. poniewaz myslalem ze to przeziebienie mnie chce złapać ), czyli to normalne ze tam cos lekko czuje?
...
Napisał(a)
Przecież to normalne uczucie na T3, wszystko gra.
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
uffffffff juz sie posrałem przepraszam za wyrażnie DZIEKI BOGU <3 bo forma już sie wyostrza, kupiłem selen własnie dzisiaj i inne minerały, a normalnie moge odstawić potem ? czy schodzić stopniowo z dawki, wiecej niz 75 nie bede brał
...
Napisał(a)
Ja odstawiam z dnia na dzień. Miskę trzymaj bo równie łatwo można się zalać jak świnia po zejściu z T3 jak na nim wyciąć. Coś o tym wiem :D
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
spoko micha trzymana max, lecz ciezko jest ;) czyli jak wszystko ok to zostane na dawce 75mcg nie zmniejszam bo juz sie bałem ze cos nie tak
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Witam mam Cykl Do Analizy 100metki 20ml ENAN co wziać na odblok
Następny temat