...
Napisał(a)
Właśnie przyszedł zamówiony spalacz; T5 z Zionlabs. Efedryna 30mg, Cofeina 250mg, Aspiryna 150mg. Stosuje sie przed treningiem ale o ile siłownie robie rano lub po południu w zależności od dnia, o tyle kickboxing zaczynam o 20:00. Troche sie obawiam nie przespanej nocy. Ktoś brał, długo trzyma? Nie za późna pora na takie specyfiki?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Wczoraj zrobiłem siłkę. Fajna pompa, był progress ale musze wziaść pod uwagę że wchłania sie teść, którego nie biłem 3 tygodnie (brak towaru), równiez kreatyna leci od tygodnia. W każdym razie fajnie było schodzić po schodach na drżących nogach
Dzis i jutro w planach wieczorny kickboxing, chyba zaryzykuję. Po paru godzinach od t5 ziewam, a w nocy spie jak dziecko, więc jak wezmę o 19:15 to po północy powinienem spać. Potem urlop więc tylko siłka będzie i jakies bieganie zrobię.

Dzis i jutro w planach wieczorny kickboxing, chyba zaryzykuję. Po paru godzinach od t5 ziewam, a w nocy spie jak dziecko, więc jak wezmę o 19:15 to po północy powinienem spać. Potem urlop więc tylko siłka będzie i jakies bieganie zrobię.
...
Napisał(a)
tak naprawde zalezy od tabsa. Sa bardzo nierowno rozsypane jeden czesze az milo a po drugim szedlem spac.
Mimo wszystko o 20 bym nie bral. Chyba ze chodzisz spac bardzo pozno.
Zmieniony przez - Tukoz w dniu 2019-04-03 19:05:59
Mimo wszystko o 20 bym nie bral. Chyba ze chodzisz spac bardzo pozno.
Zmieniony przez - Tukoz w dniu 2019-04-03 19:05:59
1
If you love life, don't waste time, for time is what life is made up of.
...
Napisał(a)
Po treningu i tak jestem nakręcony więc najwcześniej 23-24, ciśnienie krwi mam zazwyczaj bardzo niskie; 100/60 to taka norma.
...
Napisał(a)
zaczniesz stosować to sam sprawdzisz , ja bym miał nockę z głowy
za to moja żona może o 19 wziąć mocne termo popić kawą zrobić trg i iść spać
za to moja żona może o 19 wziąć mocne termo popić kawą zrobić trg i iść spać

1
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Trochę się boję, może wezmę pierwszy raz w piątek na siłkę, a w sobote mam sparring o 17 więc też jest parę godzin do nocy. Trzeba to brać codziennie czy można wybiórczo czy może jak mam trening tak późno to wziąć wcześniej w ciągu dnia? A jak w DNT?
Zmieniony przez - bartek81 w dniu 2019-04-03 20:21:40
Zmieniony przez - bartek81 w dniu 2019-04-03 20:21:40
...
Napisał(a)
a w dnt zakładając ze będziesz brał 2 tab dziennie to brał bym rano i południe
sam zobaczysz jak długo cię trzyma
sam zobaczysz jak długo cię trzyma
1
...
Napisał(a)
Dzięki za rady, nie wziąłem dziś, zacznę od piątku bo jutro dnt. Zawsze warto spytać. Rano mi nie pasuje brać bo nie chcę w pracy za dużo robić, ale będę się powstrzymywać

...
Napisał(a)
Dojdziesz sam metodą prób i błędów
...
Napisał(a)
Wczoraj i dzis wziąłem delikatnie po jednym kapsie. Wczoraj siłka, było w miare normalnie, podniesione cisnienie i wysoki puls. Trzesące sie ręce, pare godzn trzymało. Dzis kickboxing-masakra! Po 15 minutach rozgrzewki zdjąłem koszulkę bo nie nadawała sie juz do niczego. 10 rund sparringów po 3 minuty, po pierwszej byłem wyj***any, z jakimis lepszymi zawodnikami to tylko czekałem do końca żeby przetrwać bo nie dawałem rady kondycyjnie, odebrało mi energię! Ręcznik, którym sie wycierałem mokry jak z pralki. Nie narzekam na potliwosc, bo wiem ze po to sie to bierze. Ale czy tak to powinno wygladać? Nie wiem, pobrac jeszcze kilka dni i zobaczyć jak bedzie czy to nie dla mnie? Bo kondycyjnie to bez efki duzo lepiej sobie radziłem a chyba tak nie powinno być...:'-(
...
Napisał(a)
Coś nowego albo odstawić albo brać dalej i zobaczyć jak będzie działać jak organizm się trochę z tym oswoi
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!