Witam, jakis czas temu zrobilem sobie maly tatuaz na bicepsie. 2x2cm. Wydaje sie ze wskazywalem aby tatuaz zrobil minimalnie nizej ale pewnosci nie mam. w kazdym razie chodzi o to ze jak trzyman reke wyprostowana jest ok. jak ja zginam w sumie tez, nawet jak zegna reke pod katem 90 stopni i napne bicka ale gdy zegne reke maksymalnie i napne to wtedy troche jedna strone tatoo tak ciagnie w gore. mysle ze gdyby bylo to troche nizej nie bylo by takiego problemu ale nie wiem... to normalne i sie nie przejmowac? tak to jest na bickach czy troche popelnilem blad i powinienem go lepiej rozmiescic?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dobra chłopy, pośmiali my się ale dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa także temat zamykam bo sprawa wyjaśniona 

doping & zdrowie
...
Napisał(a)
to normalne, ze skora zmienia ksztalt na miesniu podczas jego pracy, nie ma bledu
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
...
Napisał(a)
ok. po prostu mam wrazenie ze gdyby byl bardziej na tricu to nie byloby takiego problemu ale nie wiem. juz po ptokach w kazdym razie
...
Napisał(a)
To jest powazny problem. Setki tysiecy glodujacych w polsce dzieci to przy tym pryszcz 

...
Napisał(a)
Kazdy ma swoje ;) jedz do afryki w takim razie i pomagaj jesli cie boli ich sytuacja :D
...
Napisał(a)
GawriTo Polska leży w Afryce? Człowiek jednak uczy się całe życie!
Pewnie o to gdzie lezy Polska pytal kolesia co mu robil tatuaz na bicepsie

...
Napisał(a)
s_fighterok. po prostu mam wrazenie ze gdyby byl bardziej na tricu to nie byloby takiego problemu ale nie wiem. juz po ptokach w kazdym razie
Pozostaje uchlać się wódką polać bica domestosem i heja pumeksem

doping & zdrowie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!